Rutor från telefonen

February 2015

◼ Jag tryckte på en tröja till tidningen Bobo ◼ Åkte tunnelbana från vitt Narnia-landskap ◼ Vek massa papper ◼ Som jag använde till Monthly Makers första tema ◼ Gjorde en anslagstavla av ståltråd ◼ Mindes när jag plåtades för Mama ◼ Åkte till Frankfurt och gick på pysselmässa ◼ Promenerade i ett vårigt Frankfurt ◼ Firade att Äventyret fyllde 1 år ◼ Gick runt i Solna bland Minecraft-hus ◼ Lånade böcker på biblioteket ◼ Åt semlor ◼ Såg Alt J på Münchenbryggeriet ◼ Var på filmhuset och såg två filmer ◼ Fixade ny sänggavel av en bordsskiva ◼ Lördagsfikade i drömmigaste huset

Nu är jag peppad på mars och redo för vår! Vill ni följa mig på instagram heter jag @Dnilva

5 Comments

 1. Vicky 1 mars, 2015 at 20:07

  rotundan i stadsbibblan. <3333 har lite svårt med ljudet och allt eko, men att stå där nere och bara titta upp är ju det finaste.

  Reply
  1. Anna María 2 mars, 2015 at 07:31

   Jag känner mig alltid lite malplacerad där. Men det är ju värt att gå dit och bara få stå i en så fin miljö.

   Reply
 2. lovisa 2 mars, 2015 at 00:16

  din instagramfeed – *hjärtögonemoji*

  Reply
 3. Synne 3 mars, 2015 at 16:13

  Ååååh, biblioteket!
  Så mange fine og lyse bilder! Jeg elsker å se tilbake på måneden gjennom instagram, for det blir alltid så fargerikt og gledelig!

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *