Den långa fredagen

Hoppas att ni alla har haft och har en skön påsk med lite ledighet och vila. Jag har inte firat så mycket påsk på traditionellt vis, men jag har däremot vilat och tagit det lugnt. Vilket jag känner har varit riktigt skönt. I fredags var jag flitig med kameran, så häng med.

Friday
Jag vaknade strax före åtta av att solen sken utanför. Solen och ljuset, du är så välkommen in i mitt liv igen!

Friday
Låg kvar i sängen i någon halvtimme, och fipplade med telefonen till den här utsikten,

Friday
Gick upp och fixade frukost. Vi kokade tre ägg och skulle göra ägg-tricket (du blåser alltså ut ett kokt ägg ur sitt skal) men det failade totalt. Får visa en annan gång. Mitt bästa frukosttrix för övrigt.

Friday
Face-Timeade lite med mamma och pappa som också åt frukost ♡

Friday
Lägga lite ansiktsmask för att få liv i min trötta hy.

Friday
Sen vädrade vi och bytte sängkläder, älskar att gå och lägga mig i nya rena sängkläder alltså. Gick också med återvinningen, tvättade och plockade i lägenheten.

Friday
Sen sminkade jag mig enligt min vanliga procedur. Concealer, ögonbryn, lite solpuder, mascara och lite rouge. KLART!

Friday
Friday
Letade fram det påskigaste jag hade → dvs en grön tröja och kjol. (Båda från Monki.)

Friday
Sen mötte Philip och jag upp Johannes, köpte en påsklilja och hoppade på bussen som tog oss hem till Stefan.

Friday
Friday
Friday
Där väntades det vinprovning. Vi körde blindtest och skulle gissa vilken druva vi smakade på och vilken som kom från den gamla världen och vilken som kom från den nya. Jag kan inte alls mycket om vin, men håller på att lära mig så gott jag kan. Extra superlyx är ju att Stefan kan en hel del om detta och är en mästare på att styra upp sådana här trevligheter.

Friday
Peppiga gänget!

Friday
Friday
När vi provat och pratat klart om vin var det dags att styra upp mat. Det gjorde vi till den här fina aprilhimlen.

Friday
Karl-Johan risotto, vårlök, en gudomlig blandning av champinjoner – rotselleri – jordärtskocka och stekta tomater. Köttisarna stekte också på en köttbit till som de lovordade.

Friday
Helt magiskt god mat alltså.

Friday
Och allt avslutades med en perfekt semifreddo med smultron och jordgubbar. En lång och väldigt fin fredag.

8 Comments

 1. Vajb 5 april, 2015 at 16:19

  Fina bilder! Och den där kjolen var jättesnygg!

  Reply
 2. ISA 5 april, 2015 at 18:59

  snygg du är i grönt hörrdu! och den ultimata lyxen är att vakna av solljus och kunna ligga och dra sig utan stress. Åh! <3

  Reply
 3. Sandra 7 april, 2015 at 07:39

  Åh, så roligt att få se en sån här bildbomb från ditt liv! Så härlig färg på väggen i ert sovrum och underbart att din bättre hälft håller boken upp och ner på bilden på er alla 😀

  Reply
 4. Borgmästaren 7 april, 2015 at 07:50

  Verkar som ni haft det skönt! Ville bara säga att ditt baguetterecept blivit en lördagsfavorit hemma hos oss. Så himla enkelt och gott att svänga ihop.

  Reply
 5. christin 7 april, 2015 at 15:47

  Så många saker att kommentera på i detta inlägg, vad skall jag börja!!!

  1. glad påsk!!
  2. Fin du är!
  3. älskar er poster från nordiska (tycker den är så festlig så jag har köpt den utan att ens sett utställningen)
  4. älskar verkligen ert badrumsgolv. Så fint! Jag tycker det ser ut som Isabell Mcallister använt något liknande fast som kökskakel (https://instagram.com/p/0U8wCsnOJs/?taken-by=isabellemcallister) – också superfint. Var har ni köpt ert kakel?
  5. har säkert glömt något
  6. kram!

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *