Det superlånga jätterosa körsbärsblommeinlägget

Cherry Blossom Bonanza
Igår morse mötte jag upp Sara innan jobbet för att gå förbi körsbärsträden i Kungsträdgården här i Stockholm. Det var fler än vi som hade tänkt samma tanke trots att det var rätt tidigt. Men jag fattar verkligen det. Det är ju så galet fint. År efter år blir jag förvånad över att det faktiskt är ljust på både morgon och kväll såhär års. OCH att det finns liv, träden blommar och jag känner doften av sommar, (nåja, typ i alla fall. Är fortfarande rätt kallt på morgnarna). Vintern och mörkret får mig liksom att tappa tron på att det finns något annat. Nu har jag till och med lust att hitta på saker efter jobbet. Det har jag inte känt på flera månader.

Hur som helt. Jag är lyrisk och peppad på den tid som kommer. Uteserveringar, varma kvällar, tunna jackor och solglasögon. Bring it våren. Jag är så redo.

Cherry Blossom Bonanza
Cherry Blossom Bonanza
Cherry Blossom Bonanza
Cherry Blossom Bonanza
Anna María
Cherry Blossom Bonanza
Cherry Blossom Bonanza
Cherry Blossom Bonanza
Cherry Blossom Bonanza
Cherry Blossom Bonanza
Cherry Blossom Bonanza
Cherry Blossom Bonanza
Cherry Blossom Bonanza

Om det var första året jag la upp ett långt inlägg med massa blombilder från kungsan? Nej, här är tidigare träd:
2014
2013
2012

Bilden på mig har Sara fotat

5 Comments

 1. maja 22 april, 2015 at 21:58

  Haha, så sant, att man blir så överraskad av ljuset varje år! Jag fotade också körsbärsblom igår, det går ju inte att låta bli!! 🙂

  Reply
 2. Daisy 22 april, 2015 at 22:37

  Det ser så magiskt ut med alla träden<3 Älskar det

  Reply
 3. Sandra 23 april, 2015 at 09:50

  Underbara bilder och så fin på dig! Har nästan alltid bara varit i stockholm på vintern så det var så fint att jag kunde timea detta besöket med körsbärsblomningen. Så otroligt vackert!

  Reply
 4. Christin 26 april, 2015 at 13:13

  Amen Gud vilka fantastiska bilder! Verkligen! Makalöst fint alltihop och allihopa!

  Reply
 5. Pingback: Duggregn och vita blommor « Anna María

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *