BabyBjörn Ice Cream collection

BabyBjörn Ice Cream Collection

Nu i dagarna släpptes ett jobb jag gjorde i mitten av mars. Jag skrev om plåtningen här om ni minns? Jobbet var för BabyBjörn och en limited edition kollektion med bärselar och babysitters i glassiga pastellfärger. En jätterolig plåtning med ett grymt team. Ett plus var att jag fick hänga med alla supergulliga barn. Såklart blir det lite mer att tänka på när jag ska se till att jag har ett glatt barn hos mig samtidigt som jag ska posera för kameran.

BabyBjörn Ice Cream Collection
BabyBjörn Ice Cream Collection
BabyBjörn Ice Cream Collection
BabyBjörn Ice Cream Collection
BabyBjörn Ice Cream Collection

Här på BabyBjörns hemsida kan ni kolla in hela lookbooken för kollektionen

TEAM
Photo: Daniel Stigfelt
Stylist: Nils Magnusson
Art Direction: Anna Ekman
Hair & Make Up: Petra Stenhammar
Model: Anna María Larsson Stockholmsgruppen

6 Comments

 1. Sandra 29 maj, 2015 at 08:49

  Alltså så sjukt snyggt det blev! Grym är du 😀

  Reply
 2. Beata 30 maj, 2015 at 08:40

  vill ha barn nu alltså!!! + hur snygg är inte du?

  Reply
 3. Pingback: Baby Björn Watercolor Collection – DNILVA

 4. Carl 28 augusti, 2017 at 09:05

  Awesome!

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *