Måndag

Weekend in Östersund

Jag vet inte vad det är, men mer eller mindre hela långhelgen har jag varit på så sinnessjukt dåligt humör. Irriterad på det mesta och igår ville jag bara kasta saker runt mig och skrika. Har både sprungit och gått på gym för att få ur mig aggressionerna, men har liksom bara fortsatt att vara arg. Jag är inte alls en arg person av mig annars och är rätt sällan på dålig humör, är jag det går det snabbt över. Men nu har det bara suttit i.

Så nu har jag den nya taktiken att nu är det måndag, ny vecka, nya tag ni vet. Jag ska le, skratta och vara så glad jag bara kan. Förhoppningsvis kan jag lura mig själv till att vara lite gladare till en början och sen tror jag att det kommer komma automatiskt. För jag tycker det är så jäkla trist att gå runt och känna mig sur. Ovärt och onödigt spenderad tid.

glad måndag hörrni!

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *