Gift wrapping
Gift wrapping

Idag över dagen åker jag ner till Blekinge och ska gå på dop. Det är mitt kusinbarn Emil som ska få sina namn. Det blir roadtrip med mamma, pappa och Hannes. Lite som förr i tiden när jag var liten. Med oss har vi en present och den ska ju såklart slås in på något sätt. Vilket är nästan det roligaste med paket. Att slå in dem alltså. Istället för snöre virade jag runt en mini-vimpel som jag köpte på Lagerhaus. Vi ska ju ändå fira hans namn så då tyckte jag att det passade bra att pynta paketet med de här klassiska bokstäverna i trä. Funkar fint som dekoration på paketet och kan ju användas sen också.

4 Comments

 1. Fredrikapåvinden 9 maj, 2015 at 11:19

  Wow superfint! Jag har jobbat på bokhandel i två sommrar och då fick jag slå in en hel del paket. DEt bästa var när en kom på snygga inslagningar som gicj supersnabbt att göra. Det värsta var när kunden ville ha något med konstig form inslaget. Då rann svettpärlorna i pannan och klockan tickade så mycket fortare än vad den brukar göra…

  Reply
 2. christin 9 maj, 2015 at 17:50

  fint!! tycker också halva grejenmed att ge paket är inslagningen.

  Reply
 3. Beatrice 9 maj, 2015 at 18:34

  Alltså, så fiiint!! Älskar idén med bokstäverna. Har hittat liknande, fast med färgglada mönster på TGR som jag funderat på att köpa till en småkusin, men hittade inte alla bokstäver, så vi får se. Minns annars att man hade precis såna på dörren till rummet som liten!

  Reply
 4. Sofia 10 maj, 2015 at 00:46

  Det var jättefint, tog nästan emot att öppna det. Bokstäverna blev en fin extrapresent.
  Tack för att ni kom!

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *