Temasläpp för Monthly Makers i maj

Monthly Makers

Igår var det den 10:e vilket ni kanske vet vid det här laget vad det innebär. Nytt tema för Monthly Makers! Och för maj är det Jessica som är värd. Den här månaden är det ett lite annorlunda tema än det har varit tidigare. In och läs på Jessicas blogg om vilket tema det är.

Monthly Makers är ett initiativ för alla som vill hålla igång kreativiteten. Vi är tolv kreatörer med olika bloggar, som har ett gemensamt intresse: Att skapa. Varje månad presenterar vi ett nytt tema där vi, och alla som vill, skapar något utifrån det givna temat.Det viktiga är inte resultatet utan själva skapandet. Prova nytt, gör något du kan, eller gör bara det första som du kommer att tänka på.

Hur gör jag för att delta?
Den 10:e varje månad presenteras ett nytt tema på månadens värdblogg samt på Monthly Makers facebooksida. Efter det har du drygt två veckor på dig att skapa något. Den 25:e varje månad kommer månadens värdblogg att presentera sin tolkning av temat och i det inlägget kan du kommentera med en länk till din blogg, instagram eller annat ställe där du presenterar din tolkning. Använd gärna #MonthlyMakers så vi lättare kan hitta det du skapat.

Vi som ligger bakom Monthly Makers är: AgnesAliciaAnnicaBeataBeatriceElsaEmelieJess, Jessica, MikaelaSandra och så jag!

✂ ✎ ✂ ✎ ✂

2 Comments

  1. Jessica 11 maj, 2015 at 09:53

    Är så himla pepp på det här temat!!

    Reply
  2. Beata 11 maj, 2015 at 13:19

    kuuuuuul!!!!!! 🙂

    Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *