Inspiration Monthly Makers – MÖNSTER

Monthly Makers

Hej från ett internetsvagt men magiskt hus i Italien (se inlägget nedan). Trots att jag är iväg på semester så stänger såklart inte skaparlusten av. Och Monthly Makers tema för juni är, som vi tillsammans röstade fram, MÖNSTER.

Personligen tycker jag att det här är ett väldigt roligt tema då jag länge har velat göra ett eget mönster av något slag. Jag har några påbörjade filer i datorn som jag kanske kan få tid till att gå tillbaka till, göra om och göra klart. Eller så kommer jag på något helt nytt. Det återstår att se. Min utmaning den här gången blir dock att jag är utomlands och inte alls har samma tillgång till material som jag har hemma. Men på ett eller annat sätt ska det nog gå.

Det är Sandra som är månadens värd och det är där ni ska skicka in era bidrag den 25:e. Om ni som jag fortfarande letar efter inspiration och inte vet vad ni ska hitta på än tycker jag att ni ska kika in hos Beata, Beatrice, Jessica, Jess, Alicia och Sandra för fin och olika inspiration.

✂ ✎ ✂ ✎ ✂

Det här är Monthly Makers:
12 bloggar, 12 månader, 12 teman. Vi är alla värdar för en månad var.
10:e, presentation av det gemensamma temat.
25:e, månadsvärden bloggar sitt eget bidrag och börjar samla in era i kommentarsfältet till det inlägget.
Och i slutet av månaden sammanställer värden alla grymma grejer vi har skapat.

Vi som drog igång Monthly Makers är, AgnesAliciaAnnicaBeataBeatriceElsaEmelieJess, Jessica, MikaelaSandra och så jag!

Vi finns också på facebook.com/monthlymakers, och kom ihåg att tagga med #monthlymakers på instagram.

1 Comment

  1. Beata 21 juni, 2015 at 09:38

    peppen!!!

    Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *