Marmorimitation

Something new
Crop top och lång blusH&M

Something newInför sommaren har jag skaffat mig två nya plagg. Det ena är en crop top i 90-tals anda. Enkel och svart. Det andra är en lång blus eller typ väst i tunt material med marmorliknande mönster på. Fladdrar fint när jag går och ger en extra power- / superhjältekänsla.
Something new

Men i sommar tänker jag att jag kan matcha det med bara ben istället för svarta tjocka jeans.

3 Comments

 1. Beata 16 juni, 2015 at 10:54

  sån jävla beauty!!!! asså åå!

  Reply
 2. Vajb 16 juni, 2015 at 11:14

  Fint!!
  Jag gillar den där superhjälte-looken! 😀

  Reply
 3. Wilda 16 juni, 2015 at 23:32

  Du är ju så galet vacker alltid men det här toppade den skönheten rejält! snyggt!

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *