Snabbpizza

Pizza

Jag måste bara tipsa om en snabb och god rätt som vi lagade för några dagar sedan. Det är en variant av pizza som görs med färdiga bottnar. Ni kanske redan har testat eller vet vad jag menar. Bottnarna finns att hitta i taco-hyllan och liknar väl tortilla-bröd, men är bara lite tjockare. Jag var först lite skeptisk måste jag säga, vill gärna laga allt jag lagar från grunden. Men på riktigt så var det här himla smidigt.

Så härom kvällen när Philip och jag kom hem, panik-hungriga som vi liksom brukar vara. Så plockade vi fram varsin botten, kokade ihop en tomatsås på krossade tomater, en skvätt tomatpuré, basilika, salt och peppar. Sen kikade vi vad som fanns i kylskåpet och fixade ihop den pizzan vi ville ha. Jag körde på tomatsås, sparris, mozzarella och ruccola. Och så lite flingsalt, nymald peppar och olivolja på toppen.

Enkelt och gott!

8 Comments

 1. Vicky 11 juni, 2015 at 10:03

  fattar den där känslan av aversion till halvfabrikat, men efter jag fick smaka burkcroissanter är jag SÅLD.

  Reply
  1. Anna María 11 juni, 2015 at 21:24

   Haha! Jag vet känslan. Har också smakat på burkcroissanter. Rätt gott!

   Reply
 2. ISA 11 juni, 2015 at 19:21

  alla inlägg och tips innehållande orden ”mat” och ”enkelt” vinner hos mig! danke!

  Reply
 3. Beata 12 juni, 2015 at 10:07

  men gott! fan att ja inte tål mjööööl, så avis på folk ibland som bara kan ta en macka eller ngt, hehe

  Reply
 4. Matilda 12 juni, 2015 at 22:29

  Smidigt och gott!

  Reply
 5. Sofi 15 juni, 2015 at 19:53

  Jag måste ha missat det här. Finns det färdiga bottnar vid tacohyllan? Jag har bara sett de där som liksom ligger kylt och är fyrkantiga och som ibland kommer med tomatsås. Är det här något annat? 🙂 Gillar också helt hemgjord pizza allra bäst, men det där med att göra pizzadeg om man är panikhungrig är ju inte så himla kul, hehe 🙂

  Reply
 6. Pingback: Världens snabbaste pizza - Libapizza | Dnilva

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *