Snart, snart, snart semester

Croatia aug 2013

Den här veckan som kommer är lite speciell, jag jobbar det sista innan semestern. Vad sa du?! Japp, jag har de närmsta två veckorna som kommer färre riktiga arbetsdagar än jag kan räkna på en hand. Så ofattbart, men väldigt skönt. Men en vecka i taget.

✈ Idag måndag jobbar jag som vanligt. Det vill säga, sittandes framför datorn, springa på möten och sånt.

✈ På tisdag är jag ledig från mitt vanliga jobb och ska istället vara modell för Björn Axéns nästa kollektion. Gillar verkligen att jobba med dem. Världens härligaste gäng! Och på kvällen blir det innebandyträning, som alla andra tisdagar.

✈ På onsdag har vi heldagskonferens med jobbet. Hur tänker vi oss framtiden osv. Mycket snack och förhoppningsvis väldigt givande.

✈ Håll tummarna för bra väder för på torsdag ska vi (förhoppningsvis) ut och segla med jobbet. Vi har pratat om att segla ut till Artipelag för att äta lunch. Perfekt delmål tycker jag.

✈Sen på fredag, tidigt, sticker Philip och jag till Arlanda för att ta flyget till Köpenhamn. Där byter vi till tåget som ska ta oss till Århus och Northside. Är orimligt peppad på festival över helgen!

 

Vad ska ni göra i veckan?

 

4 Comments

 1. Mikaela 8 juni, 2015 at 17:46

  Jobba första riktiga veckan på mitt nya sommarjobb! Förutom på onsdag för då har vi examensceremoni med skolan 🙂

  Reply
 2. ISA 8 juni, 2015 at 19:30

  Men vilka roliga dagar, kul med variation! och förstår att du är festivalpeppad, hoppas ni får ok väder. Slipper lera 😉 Jag ska gå intro på mitt nya jobb denna vecka, fett peppad! kram!

  Reply
 3. linda 8 juni, 2015 at 19:58

  wow vilken underbar bild

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *