En videohälsning från Villa Trotta

Hej hörrni! Jag har det så himla bra här i Italien. Jag njuter på riktigt av livet precis hela tiden. Huset vi bor i är helt magiskt och maten vi lagar likaså. Livet rullar på långsamt och snart är jag tillbaka i Sverige och verkligheten (det inkluderar även snabbare internet). Jag lovar att visa och berätta allt så småningom. Men nu tänker jag njuta av sista tiden här, bada, äta gelato och göra egen pizza i stenugnen på verandan.

För några dagar sedan ordnade vi ett litet poolparty här i huset. Elin och jag tänkte att det var kul att filma en liten video, sagt och gjort så drog vi igång ett projekt och det var så förbannat kul. Hoppas ni gillar.

Och kom ihåg att kika in till Sandra och kolla på samlingsinlägget för Monthly Makers på temat Mönster

4 Comments

 1. Mikaela 1 juli, 2015 at 19:02

  Guuud vad härligt det ser ut!!!

  Reply
 2. Sandra 1 juli, 2015 at 21:07

  Alltså sluta jag ÄLSKAR den här videon! Fasen vilken rolig idé och så fint ni bor! Philip får mest pluspoäng för bjussig dans 🙂

  Reply
 3. Vicky 2 juli, 2015 at 05:23

  vad fint att höra av dig och vilken FET video!!! älskar den. kan bli lite långrandigt ibland med klipp på klipp med typ *fransk pianolåt* i bakgrunden (är själv skyldig till detta beteende i allra högsta grad) men denna var jävla kickass alltså. pepp!

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *