Inspiration Monthly Makers – RYMDEN

Monthly Makers - RYMDEN

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12.

För några dagar sedan kunde ni läsa på Jess blogg att hon presenterade den här månadens tema för Monthly Makers. RYMDEN. Den är ju typ oändlig och likaså är inspirationen och möjligheterna med temat. Jag har sen jag var liten alltid fascinerats av rymden. Och börjar jag tänka på den och hur i hela fridens namn vi kan bo, leva och andas på den här planeten som svävar ute i detta oändliga och komplexa blir jag helt snurrig.

Än har jag inte kommit på vad jag ska skapa den här månaden. Som vanligt då. Men jag inspireras extra mycket av färgerna, ljuset, stjärnorna, planeterna och månen. Något kommer det såklart att bli. Men frågan är bara vad. Helt vill jag göra något som jag behöver eller vet att jag kommer ha nytta av. Jag börjar och försöker komma på något utifrån det. Sen vad det blir i slutändan får vi se.

Ni har i princip månaden ut på er att skapa. Men den 25:e kommer Jess att presentera det hon har gjort och i det inlägget kan ni länka till era bidrag. I slutet av juli bloggar hon även ett samlingsinlägg med allas rymd-kreationer så att vi kan titta och beundra på allt vi har skapat tillsammans.

Mer inspiration på tema rymden hittar ni hos Sandra, Alicia och Beata.

✂ ✎ ✂ ✎ ✂

Kom ihåg att gilla Monthly Makers på facebook också!
Vi som ligger bakom Monthly Makers är: AgnesAliciaAnnicaBeataBeatriceElsaEmelieJess, Jessica, MikaelaSandra och så jag!

 

Bilderna kommer från min pinterest och i den mån bilderna har haft en fungerande länkadress har jag länkat till ursprungskällan. Klicka på respektive siffra här ovan för att komma dit.

 

4 Comments

 1. Klara 14 juli, 2015 at 18:02

  Fina bilder! Finns så oändligt (haha) mycket man kan göra den här månaden..

  Reply
 2. Beata 15 juli, 2015 at 09:48

  ASSÅ vad ska en göra? haha så mkt!!!

  Reply
 3. Jess 15 juli, 2015 at 21:58

  Så mycket fint! Jag ska införskaffa grejer och påbörja mitt imorgon, hoppas bara det blir lika bra i praktiken som det känns i teorin. Tycker det är ett riktigt kul tema!

  Reply
 4. Pingback: DIY – Monthly Makers RYMDEN « Anna María

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *