Lite av varje sen sist

Just nu försöker jag sitta så lite jag bara kan framför en dator när jag inte måste. Anledningen? Musarm och överansträngd tumme. Jag har mer eller mindre konstant verk och har fått ett skydd jag ska ha på handleden alltid när jag sover och gärna så ofta jag kan. Känner mig lite som om jag har ett handledsskydd på mig så som en har när en åker inlines. Så jag föreställer mig att jag är med i ett roller derby-lag. Utöver det har jag fått massa övningar jag ska göra. Jag hoppas att det här blir bättre snart igen för jag känner mig så sjukt begränsad i allt jag gör. När mitt jobb dessutom består av att jag ska använda min högerhand framför datorn så känns det ännu värre.

Men, men nog om det. Jag har faktiskt hunnit med en hel del på sista tiden. Sommaren gjorde ju ett välkomnat intåg och det vill jag såklart utnyttja till max. Vi kikar lite på vad jag har hittat på.

Parkteater

En dag hade Parkteatern en föreställning i en gammal amfiteater som ligger precis bakom huset jag bor i. Philip och jag gjorde i ordning varsin vegburgare, packade in i smörgåspapper och tog med oss. Vi såg Köp Hjärtan som handlade om Ulla Billquists liv. Fin och så himla mysigt att gå på teater en vardagskväll precis utanför porten. 

Untitled

Philip och jag har även varit på bröllop ute på Tyresö. (Som vi också fotade på.) Så himla fint bröllop ♡ Älskar att gå på bröllop.

Untitled

Jag har ätit BAOs och gått på kulturfestivalen med Elin.

Untitled

Åkt en lunchtur med Olas båt och köpt mat från Burger Boat när den låg i Tanto. (Dock blev det bara strips för mig då de inte har några vegburgare. SYND.)

Untitled

Trots musarm gjorde jag ett handmodelljobb för Accent. Tror det kommer bli riktigt fint. Säger såklart till när det är ute.

Stockholm summer night

Untitled

Untitled

Och i går var jag på ännu mer Kulturfestival. Vi kollade på Calle Real och Zara Larsson (← vilken jäkla stjärna hon är!)

Det var lite av det jag hunnit med den senaste tiden. Idag väntar födelsedagskalas för Philips systerdotter på Ekerö. Hoppas ni har haft en fin helg.

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *