Temasläpp för Monthly Makers i augusti

Monthly Makers

Idag är det förutom måndag och ny vecka, säkert många som börjar jobba igen efter semestern. Så är det i alla fall på mitt jobb. Roligast av allt är nog ändå att det är nytt temasläpp för Monthly Makers! Den här månaden är det Beatrice som är värd så in och kika på hennes blogg vad månadens tema är.

Monthly Makers är ett initiativ för alla som vill hålla igång kreativiteten. Vi är tolv kreatörer med olika bloggar, som har ett gemensamt intresse: Att skapa. Varje månad presenterar vi ett nytt tema där vi, och alla som vill, skapar något utifrån det givna temat.Det viktiga är inte resultatet utan själva skapandet. Prova nytt, gör något du kan, eller gör bara det första som du kommer att tänka på.

Hur gör jag för att delta?
Den 10:e varje månad presenteras ett nytt tema på månadens värdblogg samt på Monthly Makers facebooksida. Efter det har du drygt två veckor på dig att skapa något. Den 25:e varje månad kommer månadens värdblogg att presentera sin tolkning av temat och i det inlägget kan du kommentera med en länk till din blogg, instagram eller annat ställe där du presenterar din tolkning. Använd gärna #MonthlyMakers så vi lättare kan hitta det du skapat.

Vi som ligger bakom Monthly Makers är: AgnesAliciaAnnicaBeataBeatriceElsaEmelieJess, Jessica, MikaelaSandra och så jag!

✂ ✎ ✂ ✎ ✂

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *