En receptbox med rå mat

Rå mat av Linda Nilsson

Här om dagen fick jag hem den här ↑ boxen ↑ i brevlådan via ett pressutskick. Det är en box full med fina recept. Som namnet ”Rå Mat” också skvallrar om så är det enbart raw-food recept. Jag har under hela mitt liv haft, av och till, ont i magen när jag äter vilket har varit direkt kopplat till vad det är jag har stoppat i mig. Såklart! När jag var och backpackade i Asien för några år sedan märkte jag dock att jag inte hade ont i magen när jag åt på tre hela månader. Sån himla lycka! Jag fick ont igen så fort vi kom till en plats med mer västerländsk mat, dvs, mer mjöl, mjölk och socker i maten. Jag vet att min kropp mår bra av att äta mycket färskt och grönsaker men jag har aldrig känt att jag riktigt har verktygen för att laga den typen av mat.

Rå mat av Linda Nilsson

Därför känns den här boxen med allt från frukostar till varma rätter, soppor och desserter som ett perfekt för att jag ska lära mig mer.

Rå mat av Linda Nilsson

Bilderna är verkligen jättefina och jag blir i princip sugen på allt!

Rå mat av Linda Nilsson

Rå mat av Linda Nilsson

Jag har redan testat en chia-pudding som var supergod och har spanat in en granola som står näst på tur plus ett gäng efterrätter som ser helt magiska ut.

Rå mat av Linda Nilsson

Rå mat av Linda Nilsson

Jag ser verkligen fram emot att testa de här recepten ett efter ett. Linda Nilsson som har skrivit boken har faktiskt en restaurang nere i Malmö, Raw Food House heter den. Synd bara att Malmö är så långt bort.

Rå mat av Linda Nilsson

Boxen fick jag i ett pressutskick, men åsikterna är mina egna. Såklart!

 

TRANSLATION: I got this lovely raw food box full off recepies sent home to me as a press release. Love the inspiring recipes and the beautiful pictures. I’ll definitely cook a lot from this one. 

8 Comments

 1. Matilda 22 september, 2015 at 10:40

  Vilken guldgruva! Har man en sådan box i sin ägo att bläddra i vill man ju inget annat än äta bra och hälsosam mat.

  Reply
 2. Ellen 22 september, 2015 at 10:49

  Recepten ser verkligen sjukt goda ut! Passar ju perfekt till dig också 🙂

  Reply
 3. Klara 22 september, 2015 at 11:19

  oj vilken fin box! en vill ju hänga upp bilderna på väggen typ! blir kul att läsa recensioner på recepten sen, om det kommer upp på bloggen. 🙂

  Reply
  1. Anna María 23 september, 2015 at 22:47

   Visst är den fin! Jag ska absolut säga vad jag tycker om dem när jag har testat att laga något.

   Reply
 4. Daniella i Edinburgh 22 september, 2015 at 12:06

  får du dela med dig av recept därifrån eller hur funkar det med copyright?

  Reply
  1. Anna María 23 september, 2015 at 22:47

   Jag har inte fått några restriktioner ang det och jag tror att recept rent generellt inte har någon copyright. Så då borde jag väl kunna dela med mig av något som jag testat laga och gillar extra mycket, tror jag?

   Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *