Fint på internet → Improved by me

improvedbyme1

Idag vill jag visa upp något fint som finns på internet. Det är bloggen Improved by Me som illustratören och formgivaren Jessica Olander ligger bakom. Hon ritar på allt möjligt som hon hittar på loppis och i soprummet. Och sånt gillar jag ju. Återbruk och DIY i fin kombination.♡

improvedbyme2

improvedbyme3

improvedbyme4

improvedbyme5

Så himla mycket fina saker och mer finns det. Jag har dessutom haft äran att jobba med Jessica när vi båda var på Söderhavet, så jag vet vilka fina grejer hon kan skapa. Sen att hon förutom att vara en duktig illustratör även är en doer och inspirationskälla är såklart bara ett stort plus.

Efter att ha sett allt fint Jessica gör har jag också blivit sugen på att testa måla på lite krukor som jag har hemma. Det skulle jag nog dessutom säga att det passar finfint in under tema NATUR som ju Monthly Makers har den här månaden.

improvedbyme6

Något som jag tycker är extra kul är att Improved by Me förmodligen kommer öppna upp en webbshopp snart också.

improvedbyme7

Men om du inte vill vänta tills webbshoppen öppnar kan du redan nu buda hem det här fina omgjorda GameBoyt som Jessica har målat på. Dessutom går alla pengar oavkortat till Rädda Barnen. Här hittar du auktionen på Tradera.

 

TRANSLATION: Some lovely inspiration from Improved by Me. Check it out!

5 Comments

 1. Beata 20 september, 2015 at 08:31

  asså gud va fint, wow!

  Reply
 2. Matilda 20 september, 2015 at 10:37

  Galet fint! Vilken känsla för hur föremålen kan ”piffas” till!

  Reply
 3. Mikaela 20 september, 2015 at 19:49

  Wow vad fina grejer!

  Reply
 4. Sandra 21 september, 2015 at 08:11

  Åh, jag blev verkligen inspirerad av hennes keramik. Så snyggt målat!

  Reply
 5. Louie 21 september, 2015 at 20:35

  Men så fint, ska kolla hennes blogg 🙂

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *