Inspiration Monthly Makers – NATUR

Monthly Makers Nature inspiration

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 /  10 / 11 / 12 / 13

Som jag nämnde tidigare så är det Mikaela som är värd för månadens Monthly Makers. Temat vi har att jobba med den här gången är NATUR. Jag har letat efter inspiration i naturen ute då hösten verkligen har börjat göra sig påmind. Här hos mig har löven börjat skifta färg och falla ner till marken och av löv finns massa kul att skapa. Det ligger också massa kottar på marken som en kan göra flera kul projekt av. Jag är även lite inne på att skapa något i betong som ju faktiskt är ett naturmaterial. Det är något jag aldrig tidigare har jobbat med så därför vore det extra kul att prova på. Kork är ett annat naturmaterial som jag gillar extra mycket just nu och jag försöker komma på det perfekta projektet för.

Här i kollaget ovan har jag samlat lite som jag gillar. Vill du ha mer inspiration kan du kolla in mitt Monthly Makers inspirationsboard på Pinterest eller ta en promenad i skogen.

Den här gången har jag faktiskt redan nu samlat på mig ett gäng idéer vilket känns himla bra. Bara att börja helt enkelt. Hur känner ni, är ni peppade på temat?

✂ ✎ ✂ ✎ ✂

Monthly Makers är ett initiativ för alla som vill hålla igång kreativiteten. Vi är tolv kreatörer med olika bloggar, som har ett gemensamt intresse: Att skapa. Varje månad presenterar vi ett nytt tema där vi, och alla som vill, skapar något utifrån det givna temat.Det viktiga är inte resultatet utan själva skapandet. Prova nytt, gör något du kan, eller gör bara det första som du kommer att tänka på.

Hur gör jag för att delta?
Den 10:e varje månad presenteras ett nytt tema på månadens värdblogg samt på Monthly Makers facebooksida. Efter det har du drygt två veckor på dig att skapa något. Den 25:e varje månad kommer månadens värdblogg att presentera sin tolkning av temat och i det inlägget kan du kommentera med en länk till din blogg, instagram eller annat ställe där du presenterar din tolkning. Använd gärna#MonthlyMakers så vi lättare kan hitta det du skapat.

Vi som ligger bakom Monthly Makers är: AgnesAliciaAnnicaBeataBeatriceElsaEmelieJess, Jessica, MikaelaSandra och så jag!

✂ ✎ ✂ ✎ ✂

TRANSLATION: The theme for Monthly Makers, (the creative challenge me and 11 other bloggers have started) in september is NATURE. I have a couple of ideas of what I want to do create and I get inspired by all the colorful leaves outside, concrete and cork. Are you excited for this months theme?

20 Comments

 1. Mikaela 12 september, 2015 at 15:40

  Jaa men testa betong, det är så kul! Åh, det tänkte jag inte ens på att det är ett naturmaterial, men det är det ju! Det kommer jag inte ha tid att göra för jag är bortrest i princip hela perioden den här gången så det får bli något projekt som inte är lika tidskrävande och som jag inte behöver åka till mina föräldrar för att fixa 😛 Blivit väldigt lite betongande för min del i år, tror jag bara gjutit en enda dag på hela sommaren…

  Reply
  1. Anna María 13 september, 2015 at 20:09

   Jag funderar faktiskt på det. Du har fått mig att bli peppad på att prova 🙂

   Reply
 2. Ida 12 september, 2015 at 15:50

  Åh vad många bra idéer! Blev så peppad nu!

  Reply
 3. Louie 12 september, 2015 at 16:20

  Är jättepeppad!! 😀

  Reply
 4. My 12 september, 2015 at 16:48

  Massa bra inspiration, tycker också att kork känns väldigt lockande som material 🙂

  Reply
  1. Anna María 13 september, 2015 at 20:10

   Kul att du känner dig inspirerad. Visst är kork spännande.

   Reply
 5. Stina - Tillvaron.se 12 september, 2015 at 17:16

  Massa fina idéer! Jag är peppad denna gång men har inte kommit på något riktigt ännu, men det kommer säkert 🙂

  Reply
  1. Anna María 13 september, 2015 at 20:11

   Jadå, det kommer alltid förr eller senare. Kul att du är peppad den här gången 🙂

   Reply
 6. Jess 12 september, 2015 at 17:20

  Vad mycket fint du samlat, inspirerande! Sitter och kollar runt på Pinterest och det finns ju så mycket, vet inte hur jag ska kunna välja bland allt spännande. Får nog fundera några varv till innan jag sätter igång 🙂

  Reply
  1. Anna María 13 september, 2015 at 20:12

   Kul att du gillar det jag har hittat. Känner mig faktiskt ovanligt peppad på temat. Trodde dock inte riktigt att jag skulle vara det när vi bestämde oss för just natur.

   Reply
 7. Sandra 12 september, 2015 at 19:16

  Underbar inspiration! Tycker att ballongtomaterna känns som något Beata skulle kunna ha gjort 😉

  Reply
  1. Beata 13 september, 2015 at 10:32

   hahahah <3 älskade den

   Reply
  2. Anna María 13 september, 2015 at 20:13

   Ja, visst gör dom! Tänkte också på Beata när jag hittade dem 🙂

   Reply
 8. Alicia 12 september, 2015 at 19:19

  Alltså vilka tuffa och annorlunda idéer du fiskat fram! Fick en helt annat känsla för temat nu. Ballt 🙂

  Reply
  1. Anna María 13 september, 2015 at 20:13

   Jasså, vad kul att vi tänker så olika 🙂

   Reply
 9. Beata 13 september, 2015 at 10:32

  så härlig inspo!

  Reply
  1. Anna María 13 september, 2015 at 20:14

   🙂 Kul att du gillar. Tänkte också på dig när jag hittade tomaterna.

   Reply
 10. Pingback: Fint på internet → Improved by me « Anna María

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *