Min helg i Emojis

Vilken intensiv helg jag har haft, har knappt fattat att det var helg och ledighet då jag har haft fullt upp precis hela tiden. Och nu är helgen liksom slut när jag egentligen skulle behöva en helg till. Jag har försökt att samanfatta helgen så gott det går med hjälp av emojis. För emojis är ju himla kul!

Friday in emojis

FREDAG:
Klockan 17.00 slog klockan helg och jag mötte upp Philip för att ta tunnelbanan ut och hem till Kristin, Marco och Hector. Vi åt tacos, drack bubbel, åt marränsviss och kollade på Idol. Sen gick Philip och jag hem och sov. Typiskt bra fredagkväll.

Saturday in emojis

LÖRDAG:
Jag vaknade av att solen sken och det var bra väder. Jag gick till gymet och gick på Yoga, duschade och gjorde mig i ordning. Till lunch åt jag Sandras majskolvar, igen! Sen åkte jag ut till Ekerö och Philip systerdotter för att vara med och pyssla på hennes kalas med ett gäng 8-åringar. Efter kalaset åkte vi hem igen, lämnade bilen och tog tunnelbanan in till stan där vi mötte upp Ponta och Therese. Vi tog ett glas vin och åt mat på Burger & Lobster, pratade och lyssnade på hög musik. Sen hem och sova.

Sunday in emojis

SÖNDAG:
Vaknade tidigt efter väldigt få timmars sömn, men solen sken och jag var pepp. Tog tunnelbanan in till söder och mötte upp Sandra, vi åt frukost på Greasy Spoon, pratade, fotade och promenerade in till mitt kontor som vi hade lånad för dagen. På mitt kontor träffades vi i Monthly Makers, nåja, 10 av 12 kom! Vi åt lunch, en supergod gryta samt gjorde egna vietnamesiska vårrullar, pratade om oss, framtiden, kul projekt som har kommit upp och massa annat. Sa hejdå till gänget och åkte hem peppad och utmattad. Köpte en pizza, kände hur trött jag var, kollade på första avsnittet av Bron och gick sen och la mig.

Så intensiv helg, men så mycket roligheter. Men nu är det måndag och jag är pepp på veckan. Go Monday!

Vilken eller vilka emojis skulle beskriva din helg?

 

TRANSLATION: My weekend in emojis because emojis are so much fun!

19 Comments

 1. Klara 28 september, 2015 at 08:15

  åh, älskar det här sättet att beskriva helgen, emojis liksom <3 . Vad kul att ni i monthly makers träffas på riktigt också! Det är ju verkligen en så himla bra idé, det där med skapandet. 🙂

  Reply
  1. Anna María 28 september, 2015 at 21:45

   Ja, så kul att vi ÄNTLIGEN träffades på riktigt. Kul att du gillar idén med Monthly Makers också och att du är med och skapar. Det tycker vi är det allra roligaste 🙂

   Reply
 2. Sandra 28 september, 2015 at 08:24

  Haha vilket underbart koncept! Tack för en dunderfin gårdag <3

  Reply
  1. Anna María 28 september, 2015 at 21:43

   Men tack själv. Så himla fint!

   Reply
 3. Matsdotter 28 september, 2015 at 09:56

  Haha vilket roligt sätt att beskriva sin helg på 🙂 Tummen upp!

  Reply
 4. Wilda 28 september, 2015 at 10:03

  Men åh vilken rolig idé med emojis! Och så bra det blev! Greasy Spoon är helt fantastiskt! Vad åt du för gott?

  Reply
  1. Anna María 28 september, 2015 at 21:42

   Tack! Ja, det var första gången jag var där. Jag åt Eggs Florentine och en grapefrukt som var magiskt god!

   Reply
  1. Vicky 29 september, 2015 at 03:28

   haha! det gjorde jag en gång på ett gammalt cv faktiskt.

   Reply
 5. Beatrice 28 september, 2015 at 18:22

  Alltså, det här kan ju vara det roligaste konceptet på ett inlägg jag sett på länge! Tack för att vi fick vara på ditt helt fantastiska kontor!
  Nu har ju inte min mobil alla roliga emojis som finns till iPhone, men känner att vad som helst med många tåg och stora byggnader kan få beskriva stora delar av helgen, plus kanske ett och annat klädesplagg och en möjligtvis icke-existerande donut-emoji! (och så typ stora delar av söndagen är väl samma som dina, hehe)

  Reply
  1. Anna María 28 september, 2015 at 21:40

   Tack 🙂 Förstår att din helg är fylld av tåg, så kul att ses i helgen!

   Reply
 6. ISA 28 september, 2015 at 19:52

  åh emojis är ju bästa påhittet, en emoji kan säga mer än tusen ord 😉

  Reply
  1. Anna María 28 september, 2015 at 21:39

   Verkligen, men så tycker jag ju det saknas ett gäng också. Hoppas på fler i nästa uppdatering eller så 🙂

   Reply
 7. Stina - Tillvaron.se 28 september, 2015 at 20:16

  Så himla roligt inlägg! Så spännande med Monthlymakers-träff, ser fram emot att se vilka storslagna planer ni kom fram till 🙂

  Min helg kan nog sammanfattas på detta vis:

  Reply
 8. Stina - Tillvaron.se 28 september, 2015 at 20:18

  Men nej och så syns inte emojisarna! Tog ju en evighet att sätta ihop tre dagar i emojis, suck, haha!

  Reply
  1. Anna María 28 september, 2015 at 21:38

   Men NEJ! Så typiskt att det inte funkade. Hade varit så kul att se din helg i emojis.

   Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *