Nytt jobb som handmodell

Hand modeling for Accent

Hand modeling for Accent

Hand modeling for Accent

Just nu kan en se mina händer lite här och var, både på nätet i form av banners och på stan på stortavlor. Jag är nämligen med i Accents senaste kampanj ✌ Jag fick återigen ha mörkt, nästan svart nagellack på mig. Precis som när jag var handmodell för Fun Light. Antar att det är en bra kontrast mot min hud.

Det var inte helt lätt att få till bilderna, i studion hade de byggt upp en liten låda med hål i väggarna och bakom och under den kröp vi tre modeller som var händer och sträckte armarna, böjde dem i konstiga vinklar samtidigt som vi stod och satt i märkliga positioner. Allt för bilden. Här på Accents instagram kan ni se en behind the scenes bild över hur det såg ut.

3 Comments

 1. Daniella i Edinburgh 27 september, 2015 at 10:55

  jag visste inte ens att det fanns modeller för händer, vad kul!

  Reply
 2. Ninos 24 augusti, 2016 at 16:21

  Hej. Vart kan jag söka som handmodell?

  Reply
  1. Anna María Larsson 25 augusti, 2016 at 07:03

   Jag vet tyvärr inte hur du kan söka som enbart handmodell, jag får de jobben via min vanliga modellagentur.

   Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *