Inspiration Monthly Makers – GARN

Monthly Makers inspiration - GARN

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11 / 12 / 13 / 14 / 15 / 16 / 17 / 18

Den här månaden är det Beata som är värd för Monthly Makers och temat är GARN. Det finns ju helt klart en hel del som en kan hitta på med garn. Det finns exempelvis tusen olika saker en kan sticka eller virka. Det går att använda garn i flera olika färger och skapa intressanta väggdekorationer av. För att inte tala om alla fina vägghängda vävda bonader som finns. Rya och makramé är två spännande tekniker som verkligen har kommit tillbaka från att ha varit lite bortglömda. Pom-poms i garn är något som jag tycker är roligt och som kan bli väldigt fint av att använda på olika sätt. Får sånna otroliga flashbacks till när jag gick på dagis och fritids. Jag gjorde nog tusentals sådana små garnbollar.

Mitt ”problem” den här månaden är nog att få tiden att räcka till för allt kul som en kan hitta på.

Jag har samlat på mig lite ytterligare inspiration i mitt Monthly Makers inspirationsboard på Pinterest. Kika gärna där. Hur känner ni? Är ni peppade på GARN?

✂ ✎ ✂ ✎ ✂

Monthly Makers är ett initiativ för alla som vill hålla igång kreativiteten. Vi är tolv kreatörer med olika bloggar, som har ett gemensamt intresse: Att skapa. Varje månad presenterar vi ett nytt tema där vi, och alla som vill, skapar något utifrån det givna temat.Det viktiga är inte resultatet utan själva skapandet. Prova nytt, gör något du kan, eller gör bara det första som du kommer att tänka på.

Hur gör jag för att delta?
Den 10:e varje månad presenteras ett nytt tema på månadens värdblogg samt på Monthly Makers facebooksida. Efter det har du drygt två veckor på dig att skapa något. Den 25:e varje månad kommer månadens värdblogg att presentera sin tolkning av temat och i det inlägget kan du kommentera med en länk till din blogg, instagram eller annat ställe där du presenterar din tolkning. Använd gärna#MonthlyMakers så vi lättare kan hitta det du skapat.

Vi som ligger bakom Monthly Makers är: AgnesAliciaAnnicaBeataBeatriceElsaEmelieJess, Jessica, MikaelaSandra och så jag!

✂ ✎ ✂ ✎ ✂

TRANSLATION: The theme for Monthly Makers, (the creative challenge me and 11 other bloggers have started) in september is YARN.  I collected some things that inspire me in the collage. Are you excited for this months theme?

7 Comments

 1. Klara 14 oktober, 2015 at 10:03

  så mycket fint! har själv tänkt att jag ska virka något sedan temat kom, men det finns ju verkligen så mycket mer att hitta på, så ska nog tänka om lite och hoppas tiden räcker till att göra något bra. 🙂

  Reply
  1. Anna María 16 oktober, 2015 at 06:46

   Hoppas du hittar på något kul! Med virkning finns det ju massa kul grejer att göra.

   Reply
 2. Alicia 15 oktober, 2015 at 07:49

  Ååh vad häftiga grejer! Kul att alla är så inne på vävningar och garnbollar snarare än klassisk stickning och virkning som jag trodde det skulle bli! Jag har absolut ingen aning om vad jag ska göra men garnbollar lockar för mig också.. 🙂

  Reply
  1. Anna María 16 oktober, 2015 at 06:44

   Ja det är himla kul. Tror lite att det kanske beror på tidsbristen. Jag själv vet att jag skulle ha svårt att hinna med att sticka något. Tar liksom tid för mig att sticka.

   Reply
 3. My 15 oktober, 2015 at 12:01

  Så bra med lite mer inspiration, jag är inte van vid att jobba med garn så behövde verkligen detta, håller med om att det största hindret nog är tidsbrist. Ska försöka komma på ngt som inte tar så lång tid 🙂

  Reply
  1. Anna María 16 oktober, 2015 at 06:40

   Precis, tiden är nog det som kommer få sätta begränsningarna. Men jag känner mig ändå himla peppad på temat.Hoppas du hittar något roligt att göra.

   Reply
 4. Pingback: Garn - Beata

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *