Fyra favoritprodukter

Fyra favoriter
Idag tänkte jag att vi kunde kika lite på fyra favoritprodukter från mitt badrumsskåp. Det är två hårprodukter som jag verkligen gillar. Och två för händerna, en vårdande och en för syns skull. Vi kikar närmare.

Fyra favoriter

Först är det Apolivas hud- och nagelolja. Mina händer och nagelband blir torra som tusan nu på vintern och då behöver jag något att smörja dem med. Jag brukar smörja in nagelbanden på kvällarna när jag ändå sitter framför TV:n och inte riskerar att olja ner nåt annat.

Fyra favoriter

Redkens Anti Snap från extreme-serien är verkligen en räddare för mitt blekta hår. Jag brukar alltid ha i lite efter varje gång jag har tvättat håret som jag låter sitta i hela tiden. Sen brukar jag även droppa i en droppe av Wellas LuxeOil. Mitt hår har ganska fina hårstrån så först tänkte jag att en olja bara skulle göra håret fetare, men mitt hår slukar oljan och får en fin glans av den i stället. Extra plus på megagod doft.

Fyra favoriter

Sist men inte minst så vill jag bara slå ett slag för H&M’s nya nagellack. Färgerna och förpackningarna är jättefina och på mig sitter lacket jättebra.

Det var fyra favoriter från mitt badrumsskåp. Vad har ni för favoriter?

 

TRANSLATION: Four favourite products that I use on regular basis.

2 Comments

  1. { Rania Maria Photography } 2 december, 2015 at 13:27

    Svar: Ja visst gör det? Det säger man väl varje år men… Det känns som att 2015 passerat extra fort för mig. November gick verkligen undan! Konstigt då det varit rätt mörkt och trist och jag kan inte komma på att jag gjort något speciellt direkt. Ja, jag tror och hoppas december blir väldigt mysigt 🙂 Så länge vädret blir lite bättre… Mysigt att du fick se och känna lite snö falla i alla fall!

    Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *