Hela dagen igår var jag på en workshop där jag fick tänka och prata DIY oavbrutet (nästan). Så himla roligt! Idag återgår jag till det vanliga arbetet. Dessutom är det ju fredag och det betyder numer att vi fortsätter med en ny dos inspiration av fina DIY’s som du kan göra själv i helgen.

1. Strösslade bokstäver – kul grej inför party eller annan temafest. Eller bara för att det är fint att skriva något peppigt som en kan ha på väggen + dränkt i strössel.
2. Gloria ljusstake – En sån HIMLA bra DIY, precis det här är lite hur jag tänker att DIY’s handlar om. En kan se något som en gillar och sen göra en egen variant. Jag har varit förälskad i Gloria-ljusstaken från Klong sen jag såg den för första gången och velat ha en själv. Nu vill jag göra egna och ha i massa olika färger.
3. Dekorera på porslin – fint, enkelt och ganska meditativt att göra kan jag tänka mig. Här behöver en ju inte göra exakt som de har gjort utan bara gå lös med pennor på porslin.
4. Sidobord i trä – perfekt fint, litet, smart sidobord att ha i exempelvis hallen. Jag vill göra om vår hall och hade den varit större hade jag absolut velat ha en liten yta för en stol att knyta skorna på och ett bord att kunna lägga några få utvalda saker på.

Vilken gillar du bäst?


TRANSLATION: Here are four projects that inspire me right now. Happy DIY-weekend!
1. DIY sprinkle letters
2. DIY Gloria candle holder
3. Monogrammed Jewelry Dishes
4. DIY end table

7 Comments

 1. Christin 31 januari, 2016 at 15:37

  Tallrikarna! Sjukt fina!

  Reply
 2. Beata 1 februari, 2016 at 14:47

  åh va för workshop?

  Reply
 3. Pingback: Diy:s - Beata

 4. Pingback: Gör det själv #5 « Anna María

 5. Pingback: Gör det själv #10 « Anna María

 6. Pingback: Gör det själv #13 - Anna María

 7. Pingback: Gör det själv #18 - Anna María

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *