Serietips: London SPY

London SPY

Nu såhär i början av året brukar massa serier sätta igång på TV, Jag tycker det är rätt kul i och med att jag verkligen älskar att kolla på en serie. För mig blir det att jag hellre ser en serie än att jag kollar på film. Jag gillar att det är lite längre, att jag får lära känna karaktärerna och att det oftast finns en fortsättning. Den senaste serien som jag har fastnat för och vill tipsa vidare om är London Spy.

London SPY

Den utspelar sig i London (som namnet kanske hintar en aning om) och handlar om Danny och Alex, två väldigt olika män som blir förälskade i varandra. De båda lever två helt olika liv, Danny är en avslappnad och bohemisk, driver runt på Londons klubbar nätterna igenom. Alex, en supersmart ensamvarg som jobbar för den brittiska underrättelsetjänsten. De träffas av en slump och man får följa en väldigt fin relation mellan dem.

Så en dag försvinner Alex under mystiska omständigheter och Danny ger sig ut för att ta reda på sanningen.

London SPY

Jag skulle förklara vad serien handlade om för Vicky och Annika när vi fikade häromdagen, men kunde liksom inte riktigt göra det för jag var för rädd för att säga för mycket. Och så känner jag verkligen. Du måste se den för att förstå den. Det är visserligen kanske inte det bästa införsäljningsknepet. Men skådespelarna är jättebra, det är vackert filmat och jag gillar manuset.

London SPY

Det är någon slags mysitk över allt och jag vet inte alls vad jag har att vänta mig. Hittills har den både innehållit spänning och drama med känslan av en thriller. London Spy känns som något nytt och väldigt spännande. Jag gillar det jag ser och längtar att få se de tre sista avsnitten.

London SPY

TRANSLATION: Have you seen London Spy? A mini series in 5 episodes about two men that fall in love. Danny, and Alex. Two very different people, but perfect for each other. Then one day, Alex is missing and Danny tries to find out the truth. Love the story, the actors and the fact that I don’t know what will happen next.

5 Comments

 1. Sandra 31 januari, 2016 at 17:24

  Åh, såg en trailer för den här för bara någon dag sedan och den verkade så spännande! Måste nog sätta tänderna i den jag med 🙂

  Reply
  1. Anna María 31 januari, 2016 at 17:45

   Ja! Det tycker jag verkligen du ska göra 🙂

   Reply
 2. Lund Johanna 31 januari, 2016 at 18:39

  Jag har sett reklam för den, och även flera som gillar den, och jag är sugen. Men mitt problem är lite tvärtom mot dig. Jag har svårt att sätta igång med serier. Tror jag ser det som ett alltför stort comittment som jag är rädd att jag inte kan hålla, och håller mig därför till film och dokumentärer ist. Fast det är ju egentligen dökul med serier.

  Reply
  1. Anna María 1 februari, 2016 at 08:29

   Haha, så lustigt. Det du ser som fördelar, ser jag som en nackdel och tvärtom.

   Reply
 3. Pingback: Serietips: VINYL « Anna María

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *