Vad jag har gjort när jag varit ledig

Gott nytt 2016 på er alla! Hoppas ni har ett bra år såhär långt. Jag njuter för fullt av ledigheten och allt vad det innebär. Så här kommer en liten sammanfattning av vad jag har sysslat med under den här ledigheten genom min mobil och i listform.

Christmas break

Christmas break

Christmas break

☞ Hängt med den här lurviga hårbollen Homer eftersom Philips systerdöttrar (som äger honom) är nere i Halmstad just nu så behövde de en kaninvakt. Och en ställer väl upp liksom! Homer gillar att hänga i soffan med oss, äta hö och halka runt på vårt hala golv.

Christmas break

☞ Spelat Game of Thrones brädspel.

Christmas break

Christmas break

Christmas break

☞ Ätit massa mat bland annat, pizza, tacos, helt magiska Bao’s på Barobao, chips och godis.
☞ Kollat på samtliga Harry Potter filmer.
☞ Åkt till Ikea
☞ Gått på promenader i vintriga landskap
☞  Drömt om att måla om en vägg hemma
☞ Provat sängar
☞ Suttit i soffan och lyssnat på P3 dokumentär utan något annat som kan störa

Jag börjar jobba på torsdag igen (tror jag, har blivit helt förvirrad av all ledighet) och fram tills dess tänkte jag lägga i en växel och vara något mer produktiv än vad jag har varit hittills. Men det är väl lite det här som är det sköna med ledighet. En kan vara lite både och.

9 Comments

 1. Mikaela 3 januari, 2016 at 10:48

  DÖR vad söt Homer är!!!! En sån fluffboll!! Var GoT-spelet kul? Låter som något vi skulle gilla här hemma!

  Reply
 2. Matilda 3 januari, 2016 at 12:50

  Oj, kan Homer se något genom det där fluffet?! Vill också ha en liten fluffboll att mysa med, så himla söt!

  Reply
 3. Vicky 3 januari, 2016 at 13:20

  fy fasen vad jag har längtat efter svensk pizza. ska beställa asap när jag kommer hem. gott nytt, bästa anna maría!

  Reply
 4. frida g svensson 3 januari, 2016 at 13:37

  åh vilken fin ledighet! så som det ska vara. mys, vänner och god mat! drömmig vardag!

  Reply
 5. Amanda 3 januari, 2016 at 23:13

  Homer kan vara den sötaste kaninen jag sett <3

  Reply
 6. ISA 4 januari, 2016 at 19:55

  haha gud du, tog en evighet innan jag kunde identifiera fram/bak på Homer. Eller ens vad det var för djur. Söt hursom 🙂

  Reply
 7. vardagskonst 5 januari, 2016 at 20:35

  Herregud, jag älskar Homer. Åh. Så. Fin.

  Reply
  1. Anna María 7 januari, 2016 at 16:43

   Men visst är han!! Så fluffig!

   Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *