3 x februari

Bali

Bali

2013 var jag på Bali, drack Kopi Luwak och kom riktigt nära apor när vi var i Ubud. Kan knappt förstå att det var tre år sedan. Inombords drömmer jag om att få åka iväg på en till lite längre resa. Det vore så fint.

Vardagsrum

2014 flyttade vi från Hornstull och sekelskifteslägenheten med 3,25 i tak. Kakelugn och höga fönster. Det innebar ju också att vi flyttade till funkistvåan i Hägerstensåsen med perfekt planlösning och stora fönster i söder.

Frankfurt

Inspiration from Creative World

2015 var jag i Frankfurt på Creative World, världens största mässa för hobbies & crafts. Det var helt sjukt vad stort det var och så mycket det fanns att se på.

Och i år går jag hemma, köper växter istället för nya kläder, firar att vår byrå fyller 2 år, drömmer om resor, sommar och semester, möblerar om, funderar om hallen kanske borde målas om och kollar på serier nerbäddad i soffan tillsammans med Philip. Så olika, men ändå någonstans samma.

 

TRANSLATION. A throwback on what I’ve been up to previous February. Hanging out in Bali, moving out from an old apartment, and being in Frankfurt for the huge Creative World fair. 

1 Comment

  1. Sandra 12 februari, 2016 at 07:17

    Det här är verkligen skitroligt att se för en som inte följt dig i så många år. Vad mycket du gjort och varit med om som jag inte har en aning om!

    Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *