Filminspelning och rosa hår

Studio day

I förra inlägget avhandlade jag ju vad jag egentligen gör på dagarna. Eller ja, de flesta dagarna. För jag jobbar också som modell och blir då bokad till diverse olika uppdrag. Igår var jag inbokad på en filminspelning med ett team från Björn Axén (som jag har jobbat med ganska många gånger). På dagens schema skulle det spelas in en tutorialfilm. Jag var på plats i studion kl 7.30 redo för smink.

Redan i måndags hade jag förberett håret genom att fått det färgat i en pastellig rosa nyans. Men väl på plats ville de ha lite mer tryck i färgen och så fick det bli. Det blev en ceris seriefigursfärg som ser så himla god ut. Blir lite smått förvånad när jag går förbi en spegel, men det här kommer tvättas ut så himla snabbt att det faktiskt mest är kul.

Studio day
Färdig!! Nä, skoja bara. Älskar för övrigt alla filter i Snapchat. Kan sysselsätta mig själv med dem en bra stund.

Studio day

Såhär såg jag ut (utan filter) när jag var så pass klar som jag får lov att visa. För efter detta skulle mitt hår ju fixas till. För det var det jag var där för. Att spela in en tutorial och steg för steg hur du ska få till en FAB frisyr.

Studio day

Och såhär fin var scenografin. Väldigt ljust och fräscht! Stolen är ju himla fin, men efter att ha suttit väldigt rak i ryggen på den under rätt lång tid var den inte särskilt skön. Men förhoppningsvis syns inte det på filmen. Resultatet kommer ut i april om jag inte missminner mig helt.

 

TRABNSLATION: Yesterday I got this crazy cartoonish hair when I was modeling fot a ”get the look” tutorial from Björn Axén. Coming in April.

11 Comments

 1. Daniella Caspian 25 februari, 2016 at 17:45

  men WOW? och jag förstår inte hur du kan vara så jäkla s-n-y-g-g.

  Reply
  1. Anna María Larsson 26 februari, 2016 at 07:26

   Puss och tack!

   Reply
 2. Vicky 25 februari, 2016 at 19:41

  AH scenografin indeed! ser inklippt ut alltihop nästan. fina enhörnings-du!

  Reply
  1. Anna María Larsson 26 februari, 2016 at 07:26

   Ja, men typ att den gör det. :*

   Reply
 3. Mikaela 25 februari, 2016 at 21:57

  Den starka färgen var ju också häftig! Men tycker du är jättefin i bubbelgumsrosa 🙂

  Reply
  1. Anna María Larsson 26 februari, 2016 at 07:25

   Tack! Men då såg du ju hur mycket färgen verkligen försvinner på bara en tvätt.

   Reply
 4. Alicia 26 februari, 2016 at 20:27

  Håret är så himla fantastiskt! Glömde säga det igår när allt gick så fort men DAMN!

  Reply
  1. Anna María Larsson 28 februari, 2016 at 09:24

   Men tack! Du hade ju så mycket annat att fokusera på 🙂

   Reply
 5. Pingback: Det är bara att låtsas « Anna María

 6. Pingback: Rosa 30-tals vågor - Anna María

 7. Pingback: Rosa 30-tals vågor – Dnilva

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *