Frågor och svar

På sista tiden har jag tyvärr varit helt värdelös på att svara på era kommentarer. Förlåt och lovar från och med nu bättring! För jag blir så himla glad varje gång ni kommenterar, frågar och tycker till! Oftast försöker jag alltid svara direkt i kommentarsfältet och sen såklart titta in på era bloggar också. Men på den senaste tiden har tyvärr inte min tid räckt till.

Här kommer svar på några frågor som har kommit in den sista tiden.

Bedside table

Blev ju supersnyggt med lådan så 🙂 sen ääälskar jag sänglampan, vart är den ifrån?
Ang. sängbord av lådor. Tack! Sänglampan heter Ranarp och kommer från IKEA. 🙂

For the wall

Så genialiskt, varendaste liten idé! Får man fråga hur du satte upp dem? Fast de kanske inte blir så tunga förstås. I vilket fall, pinnar och kanske härmar.
Kram på dig
Ang. sängbord av lådor. Jag har faktiskt använt mig av kardborrefästen för väggen. (Finns på ex. Clas Ohlson.) Använder dem för att sätta upp tavlor också. Då behöver du inte borra hål i väggen vilket är himla bra då nästan alla våra väggar är betongväggar.

Monthly Makers IMPRINT

Åh vad fin! Hur länge håller en sådan plånbok om den är gjord av papper? 🙂
Ang. pappersplånboken jag vek. Tack! Den håller nog rätt så länge faktiskt. Just Tyvek-papper som den här är gjord av är gjort för att hålla riktigt länge och tåla slitage. Tyvek är samma papper som det görs ex åkband av. Och det är ju himla knepigt att slita av ett sånt hur gärna en vill det. Philips plånbok som är som sagt i samma material och den har han använt varje dag i 3 år. Nu börjar den bli lite mjukare och borde väl kanske bytas ut åtminstone för estetiken.

Breakfast

Alltså, det bästa i den här inlägget kan ju vara att du dricker ur en Spice Girls-mugg <3
Vet att detta ej är en fråga men blev så glad att någon la märke till det. Spice Girls-muggen är min bästa mugg. Fick den av mina kusiner när jag fyllde år för en himla massa år sedan tillsammans med ett pennfack, linjal, pennvässare samt en bunt mycket fina vykort. Självklart allt med Spice Girls på. GIRL POWER!!

Undrar ni något, vad som helst, fråga på så ska jag svara så gott jag kan. Puss och tack för att ni läser <3

 

TRANSLATION: Some answers to previous comments. For full translation click the translate button in the right menu.  

10 Comments

 1. christin 1 februari, 2016 at 12:24

  Okej, springer direkt till clas ohlson. vet inte HUR många gånger jag svettats över våra jälla väggar. bra tips!

  Reply
  1. Anna María 1 februari, 2016 at 21:24

   Ja! Spring på en gång. Superbra grej!

   Reply
 2. Matilda 1 februari, 2016 at 13:03

  Springer också till Clas Ohlson direkt!! Vilken grej. Vi har tusentals borrhål redan känns det som – och så ska vi sätta upp en tavelvägg. Som jag har våndats inför det, men nu är det slut med det! 😀

  Reply
  1. Anna María 1 februari, 2016 at 21:25

   Jag våndades så himla mycket för att fixa vår tavelvägg, men med de här blev det liksom lättare. Då var det okej att ångra sig på ett annat sätt än om jag hade borrat hål.

   Reply
 3. Mikaela 1 februari, 2016 at 14:39

  Jag har en fråga om kardborregrejerna, funkar det bara på målade väggar eller tapet också? Vi har tapet typ överallt och måste ha det enligt hyresvärden och vill inte gärna råka förstöra dem när det är helt nytapetserat 😛

  Reply
 4. Wilda 1 februari, 2016 at 20:16

  Jag har samma fråga som Mikaela men oj vad revolutionerande med något annat än pluggar och betongborr. Det behöver jag verkligen!

  Reply
 5. lovisa 1 februari, 2016 at 21:51

  åh men åh, jag blev också pepp på de där fästena! men så läste jag kommentarerna och omdömena på clabbes hemsida… :S

  ”Fungerade utmärkt – tills det blev sommar och jag började öppna dörrar och fönstrar. Plötsligt drog varenda tavla i backen, kan inte se nån annan orsak än att de släppte av fukten?”

  ”Trodde att detta var ett smart inköp med tanke på cementväggarna i nyinflyttad lägenhet. Snabbt och enkelt. Erfarenheten var dyrköpt. En efter en har tavlorna trillat ner. 100 kr har blivit tusentals kr. Dyra tavlor som åkt rätt ner i golvet. Inget jag skulle rekommendera.”

  vet inte om jag vågar på mig det nu? fast läste något om viktangivelse iofs… känns som rätt korkat att hänga upp en dyrbar typ… marmortavla med sådana här. men du känner att dina sitter säkert?

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *