På söndag är det alla ♡ dag. Hur eller om du firar är säkert olika. Jag själv är inte så himla mycket för att jag måste göra något särskilt den här dagen. Men att visa människor i sin närhet att du tycker om dem, vara snäll och säga att man älskar någon är ju fint att göra vilken dag som helst på året. Även nu på söndag. Så jag har samlat några snabba saker du kan göra själv till alla hjärtans dag.

1. Utfällbart hjärtkort via Paper and Pin – Så himla effektfullt, enkelt och fint att både ge och få. Kul att det är som ett litet minidragspel. Men ljudeffekterna får u stå för själv.

2. Tyllklädda ballonger via Design improvised – Har aldrig tänkt på att klä in ballonger i tyg, men ett lätt och skirt tyg över heliumballonger ger faktiskt en himla fin effekt.

3. Minipresentaskar med text via Clementine Creative – Enkelt, snabbt och gulligt (nästan allt som är litet blir ju gulligt).

4. Hjärtformad piñata-ask via The Candid Kitchen – Har varit sugen på att göra en egen piñata, eller i alla fall använda mig av den tekniken på något. Känns som en enkel grej att göra. Perfekt som en presentask, men behöver ju inte slås sönder som en riktig piñata.

Här kan du hitta fler tips på saker du kan göra själv:
Gör det själv #1
Gör det själv #2
Gör det själv #3


TRANSLATION: It’s Valentines day on Sunday. Hera I’ve collected four easy things to DIY and give to your gal’, pal’ och val’. 
1. Concertina Heart Card via Paper and Pin
2. Tulle covered heart balloons via Design Improvised
3. Valentine matchbox covers via Clementine Creative
4. Valentines heart piñata gift box via candid Kitchen

2 Comments

  1. Carmia 12 februari, 2016 at 15:02

    Thanks so much for featuring my Valentine matchbox covers! Hope you have a great weekend!

    Reply
  2. Pingback: Gör det själv #10 « Anna María

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *