Fredag igen och dags för en ny omgång av tips på saker du kan göra själv. Jag älskar internet och det faktumet att det finns så himla många duktiga makers där ute. Blir så inspirerad när jag letar efter grejer att visa upp här.

I helgen kommer jag hinna skapa lite grejer, jag ska göra klart mitt bidrag till månadens Monthly Makers (tema TRÄ). Vill du vara med också finns det tid kvar. Senaste den 28:e vill Sandra ha ditt bidrag. Men utöver det ska jag i kväll laga mat hemma hos Stefan, åka till Taxinge slott och mumsa på deras kakbuffé, fixa lite hemma och förhoppningsvis redigera klart en DIY film som jag tänkte lägga upp nästa vecka.

Den här veckan har jag samlat på mig saker som jag själv utan att blinka skulle vilja knåpa ihop och ha hemma eller använda.

1. Hylla av en canvastavla via The Merry Thought – jag är inte så mycket för printade canvastavlor, men det här var ett så himla smart sätt att göra om en befintlig grej till en annan. Perfekt för att göra stilleben och ställa upp sånt en gillar och tycker är fint.

2. Formgjutna bokstäver med guld via Hello Whimsy – Jag har alltid älskat bokstäver och dess former. Kanske en av anledningarna att jag jobbar med det jag gör. Blev genast pepp att prova på något liknande. Måste bara hitta den perfekta formen först och främst.

3. Rörformade örhängen och halsband via Glòria Fort – Precis den här typen av smycken gillar jag att både använda och att göra. Enkla, men ändå himla fina.

4. Gör din egen clutch via The Lovely Drawer – Det är mer en regel än undantag att jag inte har en bra väska för mina saker när jag ska iväg på ex fest. Ni vet, telefonen, plånbok, ett paket tuggummi, nycklar och kanske ett läppstift. Detta kanske är min räddning, jag gör ett gäng i olika färger så jag kan matcha med lite vad som helst. Enkelt och extra kul att ha gjort själv ju.

 

Här kan du kika på vad jag har inspirerats av tidigare veckor
☆ Gör det själv #1
☆ Gör det själv #2
☆ Gör det själv #3
Gör det själv #4


TRANSLATION:  Here are four projects that inspire me right now. Happy DIY-weekend!
1. DIY Canvas Shelf via The Merry Thought

2. DIY Initial Studs via Hello Whimsy
3. Tubular earrings & necklace via Glòria Fort
4. Clutch onto something pretty ia The Lovely Drawer

8 Comments

 1. Julia 19 februari, 2016 at 08:17

  Underbart vackert med baksidan av canvastavlan!

  Reply
 2. Sandra 19 februari, 2016 at 08:27

  Alltså den där canvastavlan *heart eyed emoji*

  Reply
 3. Ruth | HungryHeart.se 19 februari, 2016 at 09:36

  Vad fina! Själv skall jag sätta tänderna i mitt träprojekt idag. Hoppas du får en fin helg! (förresten är jag gravt avis på dig som skall mumsa i dig kakbuffé på Taxinge slott!) =)

  Reply
 4. Wilda 19 februari, 2016 at 09:50

  Åh, canvashyllan! <3 Blev så förälskad i den. Och måste göra en sån där clutch någon gång. Så praktiskt! Gillar verkligen den här inläggsserien. Gillar framför allt att du lyfter fram några få saker så att de syns helt och fullt istället för i ett kluster av annat.

  Reply
  1. Anna María Larsson 22 februari, 2016 at 15:23

   Ja men jag med! Så himla perfekt och enkel grej. Kul att du gillar inläggsserien. Då fortsätter jag ett tag till med den 🙂

   Reply
 5. Beata 20 februari, 2016 at 10:30

  dom här inläggen är så bra!

  Reply
  1. Anna María Larsson 22 februari, 2016 at 15:22

   Vad kul att du gillar dem. För det gör jag med, men är ju alltid svårt att veta vad andra gillar att läsa 🙂

   Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *