Jag har helt snöat in på allt vad smoothies heter. Det brukar bli så på vintern när jag längtar efter våren, sommaren, värme och C-vitamin. Om en kollar runt på Pinterest så finns det ju verkligen hur mycket smoothie bowls, färskpressade juicer och smoothies som helst. Det är bara att välja, vraka och juica loss. Här om morgonen gjorde jag en himla god variant av mangosmoothie och den tänkte jag dela med mig av nu.

Ingredienser:
♦ Frusen mango i bitar
♦ Grekisk Yoghurt
♦ Äppeljuice
♦ Vaniljpulver
♦ ev. Agavesirap

Mixa allt i en blender eller med en stavmixer till den konsistens du gillar. Gör du den tjockare kan du äta den i en skål, har du i mer vätska är den lättare att dricka. Vill du ha lite mer sötma, smaka av med lite agavesirap.

Klart slut, ät och njut!

 

TRANSLATION: Right now I’m obsessed with smoothies. Here’s a mango version I tried the other day.
Mix frozen mango, greek yoghurt, apple juice, vanilla powder to your preferred texture. Make it thicker if you want to have it in a bowl and add more apple juice if you wish to drink it out of a glass. Add a bit of agave syrup in the end and enjoy!

7 Comments

 1. Theresia 4 februari, 2016 at 11:36

  Mums!! Ha en fin dag!!

  Reply
 2. Amanda 4 februari, 2016 at 17:20

  Låter supermumsigt 🙂 är dålig på att göra smoothies. Känns alltid för jobbigt att dra fram blendern 😛

  Reply
  1. Anna María Larsson 9 februari, 2016 at 08:08

   Jag kör alltid med en stavmixer, har ingen blender men tycker det funkar minst lika bra 🙂

   Reply
 3. Pingback: Krämig äpple och avokadosmoothie « Anna María

 4. Pingback: Overnight oats med kardemumma | Dnilva

 5. Pingback: 4 goda smoothie bowls till frukost | Dnilva

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *