En blandning av bilder från instagram

Instagram har ju helt klart varit på tapeten nu den senaste tiden och framförallt när internet gick bananas och hetsade om att alla måste slå på aviseringar nu, NU, NUUUUU! Men så är det ju faktiskt inte. Sitt i båten, använd instagram som vanligt så kommer du fortfarande att få se poster från de personer du är intresserad av. Fortsätt likea, kommentera och använd instagram som vanligt så kommer algoritmen lära sig vad du gillar. Smart va?! Enda nackdelen är väl om du hittills har använd instagram för att spionera på folk och då inte har likeat eller interagerat med dem för att du vill vara anonym. De posterna kommer du kanske inte se lika mycket av. Vad vet jag, vi får se hur det blir. Teknifik skrev ett bra inlägg om allt detta om du vill läsa mer.

Hur som helst här kommer 24 rutor från min instagram och vad jag gjort den senaste tiden.

instagram lately – @dnilva

Semlor på en fettisdag.→ En dag kände jag mig extra mycket som Draco Malfoy, är jag nyblonderad blir det lätt så.→ Framkallade bilder från i somras.→ En extra bra frukost.→ En DIYad hushållspappershållare. → Jag fick rosa hår för en filminspelning åt Björn Axén.→ Extrapris på citrusfrukter på min lokala affär = massa juice.→ Fantastiska Anna Grundberg ritade ett porträtt på mig.→ Vi hade fotografering med jobbet och min kollega körde dit med stil i sin Amazon.→ En lunch från Arirang. → Jag med lila hår och extra pepp.→ Gos med Gösta.→ En fin solnedgång i Karlsborg från helgen då Monthly Makers hängde.→ Mitt miniväxthus av tavelramar.→ Vår ingång till lägenheten vi hyrde i London.→ Alla fantastiska hus i på vår gata i London.→ En bar vi passerade som hade en så himla fin skylt.→ Jag och bästa Londongänget.→ Afternoon Tea sista dagen i London.→ Ett rosa hus i Notting Hill.

Tack för mig. Vill ni följa mig heter jag @dnilva

 

TRANSLATION: What I have been up to through the lens of my iPhone. You can find med on instagram as @dnilva

8 Comments

  1. Anna María Larsson 3 april, 2016 at 14:53

   Tack! Färg är ju alltid kul tänker jag 🙂

   Reply
 1. Vicky 31 mars, 2016 at 23:58

  håller såååå med ang instahetsen. alltså algoritmer är algoritmer! det är liksom siffror, you can’t outsmart it. dom skulle liksom aldrig sätta upp ett helt nytt system att interagera med instagram om de inte hade tänkt igenom det. nåja. ÄLSKAR gängbilden från london btw, vill se mer england!

  Reply
  1. Anna María Larsson 3 april, 2016 at 14:52

   Men exakt! Ska bli kul att se hur detta förändrar instagram, eller kanske rentav gör det till en bättre tjänst! Mer England kommer 🙂

   Reply
 2. lovisa 3 april, 2016 at 20:15

  håller med. så jäkla tröttsamt det var den där dagen då alla började hetsa. skillnaden nu? inte superstor, tycker jag. jag har iaf inte märkt av det. men så är jag nog inte särskilt hemlig på insta alls utan gillar typ… allt. haha, känner mig nästan taskig av att bläddra förbi en bild och INTE gilla den. det är nästan mer ett statement tycker jag. bah jaha du var och hälsade på dina föräldrar i helgen och åt morotssoppa? det gillar jag INTE.

  Reply
 3. Jasmin 14 april, 2016 at 13:58

  Hej!
  Jag har nyligen Börjat blogga om Inredning, Tips på saker man kan göra själv och vår Renoverings resa av vårt nyinflyttade 1600 tals hus. Jag har blivit väldigt inspirerad av dina Blogginlägg Jag och dina fina färggladda bilder och pysselprojekt. Jag har nyligen bloggat
  om miniväxthuset som du Byggde och jag undrar om det är Ok? Du kan gå in och titta på Inlägget på denna länk och är det något du har synpungter på kan du maila mig så ändrar jag det. http://www.dreamlifehome.se/

  Med vänlig hälsning Jasmin/www.dreamlifehome.se

  Reply
  1. Anna María Larsson 16 april, 2016 at 15:30

   Vad roligt att höra att du blir inspirerad. Det är ju det jag vill göra. Så tack för fina ord 🙂 Javisst får du dela vad jag gör. Så länge du länkar tillbaka hit blir jag bara glad.

   Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *