En dag med mig – Årets Frisör

För två helger sedan var jag modell i Årets Frisör åt grymma Sofia Geideby. Det var en tävling mellan alla uttagna finalister = ett gäng asgrymma frisörer, en av bedömningskriterierna var utifrån ett livemoment som var själva anledningen till att jag var där som modell. Livemomentet hölls i Vinterträdgården på Grand Hotell och alla frisörer hade 1,5 timme på sig att skapa magi med hår. På kvällen var det en stor gala i Eric Ericssonhallen där gick jag också en visning. Från tidig call time, fitting, smink, hårprep, genrep till en visning framåt kvällen framför en fullsatt lokal med peppade frisörer så försökte jag filma hela dagen, men själva visningen och galan kunde jag inte filma av den enkla anledningen att jag ju hade ett jobb att sköta och kunde inte gärna springa runt med telefonen på catwalken. Men häng med så får ni se hur min dag såg ut.

Jag var helt slut när jag kom hem efter 15 timmars jobb. Men peppig och kul dag överlag. Trots många timmars väntan som det lätt blir sånna här dagar.

Men detta var då och nu ska jag strax bege mig hemifrån för att hinna med ett tåg ner till Karlsborg och Sandra. Där ska jag hänga, planera och peppa med nästan alla från Monthly Makers-gänget. Är det nåt särskilt Monthly Makers-relaterat ni har tänk på borde funka på ett annat sätt eller nåt ni önskar så skriv gärna en kommentar om det så kan vi ta upp det på momangen.

Hoppas ni får en fin lördag.

 

TRANSLATION: A video from two weeks ago when I was modeling at a big hairdresser event and gala. 

 

2 Comments

  1. Beata 19 mars, 2016 at 07:44

    åh ha så kul!!!!

    Reply
  2. Pingback: Denim och tusentals klämmor – Frisörbåten 2016 - Anna María

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *