Ett hej från sjuksängen och en efterlysning

Jag har blivit sjukt. Det händer väl ungefär vartannat år att jag åker på en förkylning (vilket gör att de blir lätt ganska så rejäla) och det är precis det som har hänt nu. Inte så himla lägligt, för det bröt ut i fredags eftermiddag ungefär. Och på lördagen var det ju Årets Frisör som jag  var modell på. Det var en sjukt lång dag och extra segt i och med att jag egentligen bara hade velat ligga hemma i sängen och försöka bli frisk. Men hade jag inte kommit, hade ju min frisör inte haft någon att göra sin frisyr på. Så det var bara att låtsas att jag mådde bättre än jag gjorde. Men det gick bra, mer om själva dagen en annan gång dock.

Nu däremot har det blivit värre och jag ligger nerbäddad i sängen. Men jag tänker ge mig tusan på att bli frisk snabbt, för att vara sjuk är typ det tråkigaste jag vet.

Så i stället för att jag ska prata om tråkiga grejer tänkte jag tipsa om en himla kul grej. Det är nämligen så att vi i Monthly Makers fick en fråga om vi inte kunde göra en efterlysning på kreativa kompisar. Och självklart säger ju vi JA! Alicia har skrivit ett efterlysningsinlägg och jag tycker att du ska kika in där och antingen efterlysa en egen kompis eller kontakta någon som redan har skrivit en efterlysning. För det är så himla värdefullt och peppande att ha någon/några i sin närhet att träffa och skapa grejer tillsammans med. → efterlysning: hitta kreativa kompisar med Monthly Makers ←

Och medan jag ligger här sjuk, kan ni inte tipsa om något roligt, peppigt och bra som ni har kommit över den senaste tiden?

3 Comments

 1. Alicia 7 mars, 2016 at 16:31

  Shit vad segt!! Jag har varit sjuk i två veckor nu och är fortfarande extremt grötig i huvudet och långsam i kroppen så I hear you. Strångt att ta dig till jobbet i alla fall, jag hoppas det gick bra!!

  Och jaaa heja kreativa kompisar!! Alla som skrivit annonser är så fina, jag vill befrienda hela bunten själv!

  Bästa grejen jag sprungit på på sistone är Joanne Boon Thomas som målar akvarell för lite olika konstkonton på Youtube. Hon är så himla vild och härlig och låter bilderna formas helt slumpartat samtidigt som hon är så proffsig och har sååå mycket finess (och dödsfin engelska). Jag blev väldigt inspirerad av den här videon där hon både sprayar vatten på en målning, droppar färg över den och vänder den uppochner och låter färgerna rinna. Rekommenderas varmt! https://www.youtube.com/watch?v=Fg-yNMXLWFo

  Reply
  1. Anna María Larsson 7 mars, 2016 at 20:51

   Jag har läst dem, så många fina kreativa kompisar det finns där ute alltså!

   Tack för ett himla fint länktips! Satt helt förtrollad av både hennes målande och engelskan. Jag älskar att titta på andra människor som jobbar. Så lugnande på något vis.

   Reply
 2. La Linda 8 mars, 2016 at 00:03

  Fy fan, krya!! Samt – WIN på kreativa kompisar!

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *