Först och främst så himla roligt att ni verkar gilla de här inläggen, blir väldigt glad att höra det. Och det är helt galet att jag redan har gjort detta i 7 veckor ju! Vart tar tiden vägen etc?

Jag är så redo för helg, men kommer ändå behöva jobba hela lördagen. Som jag har nämnt tidigare ska jag vara modell på Årets Frisör och jag ska börja redan 07.00 på lördag morgon. Men tror ändå att det kommer bli kul. Söndagen däremot tänkte jag försöka mig på ett projekt som jag har funderat på ett tag. När jag kommer på nåt jag vill göra kan jag ibland gå runt och tänka på hur jag ska göra det ena och det andra i flera dagar. Jag har knappt nåt annat i huvudet under den här tiden. Gillar verkligen den där kreativa bubblan jag går in i själv. Det händer att jag involverar diverse kollegor i mina planer. Funderar högt på konstruktioner och släpar med någon för att köpa in mterial. Hehe, ingen kommer undan mitt DIYande.

Men nu tycker jag vi kikar på dagens utvalda saker att göra själv i helgen. Och det kaaaaan vara så att min längtan efter våren har råkat smitta av sig på mina utvalda projekt. Alla innehåller blommor på ett eller annat sätt.

1. Blommor av crepepapper via Craft Berry Bush – Jag tycker att de här blommorna av crepepapper ser väldigt verkliga ut alltså. Och jag kan tänka mig att de är ganska roliga att göra. Två vinster i ett. Kul att göra och håller länge. Tror det här är väldigt fint att göra några blommor och dekorera ett paket med eller göra en liten krans att ha i håret.

2. Bohemisk paketinslagning via Tikkido – Jag fyller år nu i mars och hoppas på nåt litet paket. När jag själv ger bort paket gillar jag att lägga extra mycket omtanke vid inslagningen. Det är inte bara roligt utan det ger verkligen ett mervärde tycker jag. 

3. Origami vas via Love Decorations – Jag har alltid varit imponerad av origami och tycker själv det är väldigt avslappnande att sitta fokuserat och vika något. De här vaserna / pennställen var så himla fina tycker jag.

4. Elefantöra i papper via the Apple of my DIY – Om du inte har ett eget elefantöra hemma eller inte kan få nog av dem, varför inte göra en egen liten kruka full med dem. Känns dessutom som att papper + ståltråd kan bli så många roliga, fina blommor. Perfekt som bordsdekoration.

 

Här kan du kika på vad jag har inspirerats av tidigare veckor
☆ Gör det själv #1
☆ Gör det själv #2
☆ Gör det själv #3
Gör det själv #4
Gör det själv #5
Gör det själv #6


TRANSLATION:  Here are four projects that inspire me right now. Happy DIY-weekend!
1. Crepe Peony Tutorial via Craft Berry Bush
2. Boho Style Gift Wrapping via Tikkido
3. DIY Origami Vase via Love Decorations
4. Paper Chinese Money Plant DIY via the Apple of my DIY

13 Comments

 1. Beata 5 mars, 2016 at 09:36

  gah så mkt fint en kan göra med papper! så pilligt dock! hehe måste ha ett bra tålamod

  Reply
 2. Wilda 6 mars, 2016 at 21:54

  Alltså åh! Paketinslagningen! <3
  Hoppas det gick superbra med modellandet! Du är ju en naturbegåvning. 🙂

  Reply
 3. Rosy | Love Decorations 12 mars, 2016 at 00:45

  Hello Anna María,

  thank you so much for sharing my DIY 🙂 I´m really happy about it!

  Have a nice weekend and hugs,
  Rosy ♥

  Reply
 4. Pingback: Gör det själv #9 « Anna María

 5. Pingback: Gör det själv #10 « Anna María

 6. Pingback: Gör det själv #11 - Anna María

 7. Pingback: Gör det själv #12 - Anna María

 8. Pingback: Gör det själv #13 - Anna María

 9. Pingback: Gör det själv #14 - Anna María

 10. Pingback: Gör det själv #15 - Anna María

 11. Pingback: Gör det själv #16 - Anna María

 12. Pingback: Gör det själv #17 - Anna María

 13. Pingback: Gör det själv #18 - Anna María

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *