Nya små vaser från Betonggruvan och ♡ till er

Serax vase

Hörrni! Tack snälla för att så många av er har svarat på min läsarundersökning. ♡ Det är så värdefullt för mig att få veta vad ni tycker. Har du inte svarat än skulle jag bli så tacksam om du tog dig tre minuter och svarade på några frågor.

Annars försöker jag landa efter en så himla fin helg med Monthly Makers gänget nere hos Sandra i Karlsborg. Det känns så värdefullt att få sitta ner tillsammans och prata och planera framtid och peppiga projekt. Mer om helgen där kommer senare.

Men just nu försöker jag ladda om och packa om. För i morgon åker jag ju till LONDON! Och tack snälla ni för alla tips jag har fått in på mitt inlägg samt via facebook och instagram. Guld värt verkligen.

I kväll kommer Hanna, Kim och Markus förbi på en bit mat. Hanna och Kim bor annars i Stavanger så det ska bli så kul att få träffa dom en kväll i alla fall.

Och det jag också vill säga med det här inlägget är → Kolla in vilka döfina vaser jag köpte på Betonggruvan! Dom kommer från Serax och är perfekta för sticklingar eller enskilda snittblommor.

Hoppas ni får en fin tisdag.

TRANSLATION: Some thoughts and thankfulness on a Tuesday. And the love for my new small vases from Serax.

2 Comments

  1. Mikaela 23 mars, 2016 at 22:27

    Superfina!! Tror jag kikade på exakt samma på Merci i Paris men kom hem med en kruka istället 🙂

    Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *