Om helgen

Pane Vino

Helgen som var, var så himla skön på många sätt. För mig börjar helgen på fredagar efter jobbet. Så då mötte jag upp Philip, Johannes och Stefan för ett glas vin på Pane Vino. Det blev verkligen bara ett glas vin, lite ost och oliver för sen åkte Philip och jag hem. Lagade mat och andades ut efter en lång vecka.

Plants

På lördagen hade vi bestämt att vi skulle städa och fixa här hemma. Jag är en sån person som antingen har det sjukt stökigt eller väldigt städat. Det där mellantinget verkar inte riktigt existera. Ligger en grej fel är det som om allt annat också hamnar på fel plats. Nåja. Men måste ändå ge mig själv lite cred, för det känns som om jag ändå blivit snäppet mer ordningsam såhär på äldre dar. Vi började i alla fall med att samla ALLA växter i duschen för att duscha igenom dem. Så himla fint det kändes att få ta hand om dem lite och jag inbillar mig att växterna redan nu ser lite piggare och gladare ut.

Efter småfix och städ hemma tog Philip och jag en promenad bort till Midsommarkransen och Mimmi Staaf som hade en liten marknad. Textilkulla var där och sålde grejer bland annat. Där köpte vi en liten fin grej till en av många nya bebisar som föds nu i mars. Så tog vi en liten tur förbi Vintagefabriken också och fick med oss en liten bebisgrej därifrån med.

Sen promenerade vi upp på åsen igen för att laga mat och kolla på Melodifestivalen. Och den där städningen gjorde vi på söndagen i stället. Men jäklar vad rent och fint vi har det här hemma nu. Bästa känslan.

 

P.S. Hjälp mig göra bloggen bättre. Gör gärna min bloggundersökning, den tar typ tre minuter och hjälper mig väldigt mycket. ♡ Tack.

 

TRANSLATION: About the weekend. Having wine at Pane Vino, cleaning the apartment and taking a walk in the sunshines. 

2 Comments

  1. Daniella Caspian 15 mars, 2016 at 11:38

    Åh, tack för att du gjorde bloggundersökningen mobilvänlig!

    Reply
  2. Wilda 15 mars, 2016 at 15:56

    Åh vad jag känner igen mig i det där med städningen. KAOS eller perfektionistiskt. Ska svara på undersökningen så klart! 🙂

    Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *