Resfeber ✈ London

London March 2011 day 2

London March 2011 day 2

London March 2011 day 2

London March 2011 day 3

På onsdag åker jag till London (+ fyller år!!) och stannar där till söndag kväll. Jag ser så mycket fram emot att komma bort i några dagar och se en annan stad. Jag hoppas på att det är lite mer vår där. Sol, knoppar på träden och kanske några blommande magnolior eller körsbärsträd. Snälla, snälla! Det vore så fint! Sist jag var i London var 2011 när jag och min klass från Hyper Island var där på återträff. Vilket ju faktiskt är ett tag sedan.

Jag känner att jag har noll koll på vad som finns att göra och vad vi borde, men det känns ändå rätt skönt. (Detta kommer jag väl få äta upp om några dagar när jag väl är där och inte vill missa nåt.) Men jag ska försöka släppa kontrollbehovet och bara njuta och ta det som det kommer.

Har du några tips på vad vi absolut inte får missa? Tipsa, tipsa bland kommentarerna. 

Hjälp mig gärna genom att göra min läsarundersökning.

TRANSLATION: I’m heading to London over Easter. So excited. What to do and what not to miss? 

11 Comments

 1. Mikaela 20 mars, 2016 at 08:24

  Vad kul med London!! Har nog inga bra tips för har inte heller varit där sedan 2011 eller 2010, och då förlitade jag mig bara på min kompis tips som bodde där just då och la inga platser vi var på på minnet direkt, dumt nog!

  Reply
 2. Daniella Caspian 20 mars, 2016 at 09:53

  Gå på musikal! Ofta finns jättemånga bra platser kvar bara någon/några timmar innan föreställningen. Gå in på nåt biljettkontor, inte boka online. Då kan en få front row på Wicked/Lejonkungen för £15. Brick Lane/Shorditch är mysigt att gå runt i. Londons akvarium är skitcoolt med! Gillar du att så och sånt så kan du köpa med dej miljoner olika blomfrön på Colombia Road Market för inga pengar alls. Picknicka på primrose hill.

  Ät på: Five Guys, på någon av Jamie Olivers restauranger. Gå in på mitt gamla jobb Foundation Bar och dricka en downton Abbey cocktail.

  Men viktigaste av allt är ändå att inte stressa. Har man en lista på massa man vill göra/se så blir det lätt att man redan har huvudet i nästa punkt och inte njuter ordentligt/stressar upp sej.

  Reply
  1. Anna María Larsson 25 mars, 2016 at 09:26

   Tusen tack för tipsen!!

   Reply
 3. Annie - lättlagat vegokäk 20 mars, 2016 at 10:25

  Jag har ju ett SUPERTIPS! Ta tåget till Brighton (40 min med tåg från London Victoria). Där kan du hänga vid havet under en hel dag. Har maassa restaurangtips och bartips om du vill ha! Det är alltså den mest pubtäta staden i hela UK och det sägs dessutom vara Europas gay-huvudstad. Shoppingen är mer unik än i London och allt är bara ++++++++
  (väldigt avis på att du ska åka, hehe)

  Reply
  1. Anna María Larsson 25 mars, 2016 at 09:27

   Jag är så sugen på att åka till Brighton, men det får nog bli nästa omgång jag är i London tror jag. DÅ vill jag ha massa tips!

   Reply
 4. christin 20 mars, 2016 at 19:56

  ÄLSKAR LONDON!! Dock blommade en del körsbärsträd och magnolior när vi var där i…januari! Så knäppt. Hoppas de flesta är kvar och blommor som dom skall 🙂

  Reply
  1. Anna María Larsson 25 mars, 2016 at 09:27

   Det blommar fortfarande!! Magnolian är så sagolikt fin här just nu!

   Reply
 5. Amanda 20 mars, 2016 at 19:58

  Åååh London <3 Kan tipsa om caféet Peggy Porschen på 116 Ebury St. Ett supergulligt rosa café med goda cupcakes mm.

  Naturhistoriska muséet är riktigt fint och häftigt 🙂 stort + på att det är gratis dessutom.

  Reply
  1. Anna María Larsson 25 mars, 2016 at 09:28

   Åh tack! Cafét såg supermusigt ut. Jag får se om vi hinner med det. Och naturhistoriska har jag faktiskt funderat på att gå på. Tack för bra tips!

   Reply
 6. Pingback: Nya små vaser från Betonggruvan och ♡ till er « Anna María

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *