Tillbaka i vardagen och 15 fakta om mig

hej_annamaria

(gif)

Nu har jag kommit hem från några dagar i London och jag möttes av en sån himla härlig vårig känsla i kroppen. Kan ha att göra med sommartid på klockan, men också av att ☼ solen ☼ har varit framme hela dagen. Plus att här hos mig har det varit över 10 grader. Lyckan!

Medan jag har varit borta tror jag ni är ett nytt gäng som har hittat hit från Sandra. HEJ! till er och hoppas ni stannar kvar. Här kommer lite bland fakta om mig.

☞ Min bästa dryck är vatten
☞ Jag älskar ordvitsar och torr humor
☞ När jag var 4 år kunde jag alla 10 huvudmolnslagen på latin. (Min pappa är meteorolog)
☞ Jag älskar att ha ordnade och skrukturerade lådor och skåp
☞ Jag är en tävlingsmänniska
☞ Jag har spelat fotboll sen jag var liten. Slutade när jag flyttade hemifrån. Saknar det jämt.
☞ Jag kan inte somna om jag fryser om fötterna
☞ Jag har lätt för att lära mig låttexter
☞ Jag har spelat piano i 10 år, men har glömt i princip allt
☞ Jag har dubbla medborgarskap
☞ Jag älskar frukt och bär och skulle lätt skippa allt godis i världen för det
☞ Jag har haft allt från korpsvart till platinablont hår inklusive regnbågens flesta färger
☞ Jag gick i scouterna när jag var yngre
☞ Jag har ett ärr på näsroten mellan ögonen från att jag trillade in i ett soffbord
☞ Jag brukar göra fula grimaser i spegeln samtidigt som jag borstar tänderna

 

TRANSLATION: I’m back in Stockholm from a lovely weekend in London and I could actually smell spring. So happy about that. Hi to all new readers that have found med through Sandra.

Here are fifteen random facts about me:

☞ My best drink is water ☞ I love puns ☞ When I was 4 years old, I could all the 10 main cloud types in Latin. ☞ I love having order and structure in drawers and cabinets ☞ I am a competitive person ☞ I’ve been playing football since I was little. ☞ I can not sleep if I my feet are cold ☞ I find it easy to learn song lyrics ☞ I have played the piano for 10 years, but have forgotten almost everything ☞ I have dual citizenship ☞ I love fruits and berries, and could easily skip all the candy in the world for them ☞ I’ve had everything from raven black to platinum blonde hair including most colors from the rainbow ☞ I joined the Girl Scouts when I was younger ☞ I have a scar on my nose between the eyes from when I fell into a coffee table ☞ I usually make ugly faces in the mirror while brushing my teeth

11 Comments

 1. Annie - lättlagat vegokäk 29 mars, 2016 at 07:45

  Hoppas att du hade det fint i London! Längtar såå efter att åka dit. Våren är så mycket mer vårig i UK <3
  Håller helt och hållet med om frukt! Jag blir ofta helt förundrad över hur naturen kan skapa något så fantastiskt som mango, jordgubbar och blåbär 🙂

  Reply
 2. Amanda 29 mars, 2016 at 09:59

  Håller såå med om strukturerade lådor och skåp, allt ska vara på sin plats så man snabbt och lätt kan ta fram det man vill ha 🙂

  Reply
 3. Mrs Müller-Sandvik 29 mars, 2016 at 10:32

  Struktur är så viktigt för att jag ska må bra. Grimager i spegeln också 😉

  Reply
  1. Anna María Larsson 3 april, 2016 at 15:11

   Hehe, två mycket nödvändiga ting. Struktur och grimaser.

   Reply
 4. Vicky 29 mars, 2016 at 19:36

  guud vad najs att du hade sol i annars gråa london. jag var ju i seattle en enda dag under förra veckan och det var sååå soligt! brukar nog annars vara kallt och regn där med. PEPP

  Reply
 5. ISA 29 mars, 2016 at 20:07

  tycker alltid det är så jäkla häftigt med personer som har dubbla medborgarskap! vill också, oavsett land! haha gissar att du har sverige och.. island? 🙂

  Reply
  1. Anna María Larsson 3 april, 2016 at 15:10

   Men exakt! Helt rätt 🙂 Island + Sverige

   Reply
 6. Wilda 29 mars, 2016 at 21:43

  Åh älskar den här listan! Så fint att få så otippad fakta om dig. Och att din pappa är meteorolog blev jag jätteglad av, men haha fattar inte varför. Relaterar starkt till grimaser vid tandborstning också! Välkommen hem igen!

  Reply
  1. Anna María Larsson 3 april, 2016 at 15:10

   Haha! Kul att du blev glad av det. Jag tycker det är himla fint att han är det också. Grimastandborstning FTW!

   Reply
 7. Alicia 30 mars, 2016 at 10:50

  Haha åh, jag älskar såna här listor! Det är ett så himla bra sätt att lära känna någon på, och så roligt för man upptäcker alltid något nytt eller jättekonstigt. Jag tycker också det är kul och givande hur olika vi är i många sammanhang, och hur bra vi ändå (/tack vare det) jobbar ihop. Det är inspirerande och härligt 🙂

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *