Fredag i London

London Friday

Nu tänkte jag fortsätta min rapportering från resan till London. Efter att vi hade strosat runt en hel förmiddag på Borough Market promenerade vi över Themsen och norrut. Som sällskap hade jag fortfarande den här ↑ fina och så Stefan och Malin.

London Friday

Vi promenerade ett bra tag och hade siktet inställt på Shoreditch, men innan vi var där passerade vi den här fina / konstiga bakgården med total krock mellan gammalt och nytt där en kunde se 30 St Mary Axe titta upp bakom ett gammalt hus. Rätt häftigt tycker jag.

London Friday

Vi gick också förbi Old Spitafields Market där det var fullt drag med dans och liveband. Vi stannade till en liten stund och promenerade omkring bland alla uppställda stånd.

London Friday

Så kom vi fram till Brick Lane och promenerade längs med gatan fylld av street art, second hand och vintagebutiker.

London Friday

När vi kom bort till Redchurch Street svängde vi av på den och tittade på ännu mer färgglada väggar.

London Friday

London Friday

En gruppbild med Londongänget! Tycker att mitt lila hår passar extra bra framför den här väggen.

London Friday

Sen var vi hungriga och nästan lite griniga pga gått svinlångt och hittade inget ställe att fika på. Vi kom tillbaka till Spitafields och satte oss på första bästa stället. Jag åt väldens sockerbomb. Belgisk våffla med glass och chokladsås. Hej sockerkoma.

London Friday

Vi fikade klart och undertiden hade Magnus och Emma också mött upp oss. Vi blev alla pepp på att gå till en sky- eller rooftop bar.

London Friday

Samba Sushi låg i närheten i det här höga huset, men pga att några av oss hade sneakers fick vi inte komma in. Jahapp, så kan det gå. Vi gick vidare.

London Friday

Hit! Till Queen of Hoxton som kanske inte hade bästa utsikten, men ändå en rooftop. På taket har de något de kallar för Once Upon A Wigwam och det var verkligen en hel värld uppbyggd med wigwams, lampor, och spännande skrymslen och vrår.

London Friday

Det var trångt ute på taket så vi satte oss inne i tältet istället.

London Friday

Där inne hade de byggt upp en trädkoja som en kunde sitta i, hade bark på golvet och ute eldades det för fullt i tunnor. Jag luktade som ett scoutläger efter, men det var helt klart värt. Himla kul koncept och vad jag förstår var det här vinterkonceptet så ska de bygga upp något nytt nu till sommaren.

London Friday

London Friday

Sen kurrade våra magar och vi väntade in vårt bord som skulle bli klart med att ta en öl på Electricity Showroom. Det blev en snabb öl, för vårt bord blev klart på hälften av tiden mot vad de sa. Men min mage var tacksam för det. Pga, svinhungrig.

London Friday

Väl inne på Homeslice Pizza beställde vi in stora pizzor och delade på. Riktigt goda och vansinnigt stora. När vi ätit upp pizzorna var vi så sjukt trötta efter att ha gått långt och länge hela dagen. Vi beställde en Uber och åkte genom Londonnatten hem till vår lägenhet igen.

 

Mer från London:
Min födelsedag och en promenad längs Portobello Road
London, torsdag – En dag i ätandets tecken
Londonfredag – ett besök på Borough Market

 

TRANSLATION: More from my trip to London when we were hanging out in East London eating, drinking and walking around. 

2 Comments

  1. Sandra 20 april, 2016 at 07:52

    Trädkojan och pizzorna alltså <333 Vilken fin dag och vad grymma ni var som gicks å mycket!

    Reply
  2. Mikaela 20 april, 2016 at 08:54

    Wow den där baren ser hur mysig ut som helst! Och pizzorna får det att börja dreglas lite i munnen på mig haha!

    Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *