Hurra för fredag igen! Jag har varit helt snurrig den här veckan och inte haft koll på vilken dag det är alls. I måndags trodde jag det var lördag och i onsdags tänkte jag det var fredag. Jag skyller på påsken och de extra lediga dagarna som jag fick där. I övrigt så är det en rätt hektiskt och intensiv period på jobbet med två stora deadlines med två dagars mellanrum. Men det finns liksom inte så mycket annat att göra än att köra på.

Nu i helgen hoppas jag få lite tid att göra nåt kreativt projekt. Det kliar i mina skaparfingrar nämligen. Sen tänker jag att jag ska plantera om mina tomater, basilika och annat som jag har sått. Och hinna läsa lite, ta det lugnt och ladda upp inför en riktigt hektisk kommande vecka.

Vi tar en titt på fyra DIY-projekt som jag har hittat den här veckan perfekta att göra själv nu i helgen.

1. Stickad stor kanin via Flax and Twine – Jag har länge varit sugen på att sticka något med ett riktigt grovt och tjockt garn. Jag hittade en variant av ett tjockt garn på TGR för några månader sedan, men inte kommit mig för att börja. Jag har fastnat i att leta efter nog tjocka stickor. Men så finns ju möjligheten att sticka på armarna som du gör med den här kaninen. Så himla gullig i ett barnrum ju!

2. Tidningshållare i läder via Brukatron – Enkla och så snygga hållare för ex tidningar. Jag tänker att en kan ha andra grejer än just bara tidningar där också. Lätt att byta ut innehållet och variera dessutom.

3. Jacka av blommor via Studio DIY – När jag såg den här jackan blev jag helt kär. GENI att ha en jacka av blommor, såklart! Jag vill göra en egen på en gång och ha på mig. För att våga ha den känner jag att jag skulle behöva gå på en blomfest eller någon maskerad. Men alltså drömmen är ju att ha den varje dag. SÅ FIN!

4. Hängande hyllor via Why don’t you make me –Hängande hyllor har jag sett en hel del av den senaste tiden i DIY-kretsar. Men lika fint för det! Det här känns som en enkel grej en kan sno ihop relativt snabbt dessutom. Jag tänker mig att de här går att göra i lite olika stora format dessutom. En liten minivariant på en liten vägg för små blommor och prydnader. Eller en lite större variant på en stor tom vägg. Eller varför inte kombinera fler olika?

Fler grejer du kan göra själv
#1 / #2 / #3 /  #4  / #5 / #6  / #7  /  #8  / #9 / #10 / #11


TRANSLATION:  Here are four projects that inspire me right now. Happy DIY-weekend!
1. Giant Knit Bunny via Flax and Twine
2. Leather Magazine Rack Holder via Brukatron
3. Faux flower coat via Studio DIY
4. Hanging shelves via Why don’t you make me

5 Comments

 1. Sandra 8 april, 2016 at 08:39

  Alltså kaninen! SÅ söt 😀

  Reply
 2. Matilda 8 april, 2016 at 16:15

  Kaninen!! Hade jag kunnat infoga emojis här så hade jag infogat den där med hjärtan som ögon för det är exakt så jag känner just nu.

  Reply
  1. Anna María Larsson 12 april, 2016 at 09:04

   Visst!! Så gullig!

   Reply
 3. Wilda 11 april, 2016 at 08:39

  Åh vill ha jackan av blommor! Perfekt midsommargrej ju! Du är en sån som skulle kunna ha den jämt utan att folk ens skulle reagera ju 😉

  Reply
  1. Anna María Larsson 12 april, 2016 at 08:53

   Åh ja! Såklart! Jasså. Tack för att du tror det. Måste bara intala mig själv det också 😛

   Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *