Hurra för fredag! Idag har jag samlat ihop ett gäng med rosa våriga projekt som kanske kan inspirera eller få er att bli peppade på månadens tema hos Monthly Makers, som ju är just VÅREN. Jag är så himla redo för helg, men tänker inte ropa hej än. Har vansinnigt mycket att göra på jobbet och jobbar långt över vad som är normalt just nu. Men en dag till (och eventuellt helgen, sen är jag klar med det projektet i alla fall). Men nog om jobb och stress.

Vi tittar närmare på vad jag inspireras av just nu.

1. Klockformade pappersblommor via House that Lars built – Av oklar anledning har jag med pappersblommor i var och vartannat gör-det-själv inlägg. Men det är ju så himla fint tycker jag. Dom här var dessutom stora och så fina. Sen kan en ju variera och ha den färg en vill på pappret.

2. Drömfångare av garn via Litte inspiration – Drömfångare och eller vägghängda garndekorationer tycker jag är himla fint och går ju faktiskt att variera hur mycket som helst. Beror ju bara på vilken färg och hur en klipper garnet. Känns väldigt terapeutiskt att bara knyta garn.

3. Vävd cykelkorg via Kitten Hood – Såklart en kan väva in sin cykelkorg i garn ju! Väldigt effektfullt och fint tycker jag. Samt – en kan variera det så himla mycket. Gör mönster, randigt eller bara enfärgat. Jag behöver bara skaffa mig en cykelkorg.

4. Ombre-glas via Studio DIY – Att göra om glas och måla dem är ett riktigt klassiskt DIY, minns att jag målade massa glasburkar när jag var liten. Det här går ju dessutom snabbt, att spraya glas. Fint om en skulle göra någon slags gradient på alla sprayade delar också. Från mörk till ljust så alla glas får lite olika nyanser.

Hoppas du får en fin helg ♡

Fler grejer du kan göra själv
#1 / #2 / #3 /  #4  / #5 / #6  / #7  /  #8  / #9 / #10 / #11 / #12


TRANSLATION:  Here are four projects that inspire me right now. Happy DIY-weekend!
1. Paper flower bells via House that Lars built

2. Yarn Dream Catcher via Litte inspiration
3. Woven Bike Basket via Kitten Hood
4. Ombre glass ware via Studio DIY

11 Comments

 1. Daria 15 april, 2016 at 19:21

  thanks for sharing! I love all your picks here.

  Reply
 2. Wilda 16 april, 2016 at 20:30

  Åh så superfina glas! Känner lite samma att jag har galet mycket just nu, men nu får inget mer bokas in innan jag är klar. Fick feeling idag men vet fortfarande inte vad jag ska göra. Blir nog ett ryck imorgon om jag känner mig rätt.

  Reply
 3. Annica 17 april, 2016 at 22:56

  Jag har säkert sagt det förut, men dina gör det själv inlägg är så sjukt bra, roliga och inspirerande! älskar glasen och idén på att göra ombrefärgade glas.

  Reply
 4. Pingback: Gör det själv #14 - Anna María

 5. Pingback: Gör det själv #15 - Anna María

 6. Pingback: Gör det själv #16 - Anna María

 7. Pingback: Gör det själv #17 - Anna María

 8. Pingback: Gör det själv #18 - Anna María

 9. Pingback: Gör det själv #21 - Anna María

 10. Pingback: Gör det själv #23 - Anna María

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *