Fredag igen! Är det bara jag som tycker att tiden går fort och att jag skriver de här inläggen hela tiden? Säg till när ni börjar ledsna på dom, men hittills tror jag ni gillar dem va?

Den här veckan har jag samlat på mig lite av varje som du enkelt kan göra själv i helgen. Alla projekt har den saken gemensamt att de är ganska lätta och kräver inte så mycket av dig som gör dem. Även om jag ibland kan älska saker som både är pilliga och kräver tid och koncentration.

1. Handmålade fläckiga talrikar via Burkatron – Jag skulle gärna vilja måla eller dekorera på porslin, men jag tvekar likosm att göra det då jag tvivlar på min målerikunskap. Men det här känns ju himla genomförbart.

2. Lampskärm av papper med trädetaljer via Passionshake – Nog en av de enklaste lampskärmar jag har sett. Jag tror det kan vara fint att ha flera hängande bredvid varandra dessutom. Och säkert jättefint att göra i olika färger också.

3. Solhatt med halvmånemönster via Sarah Hearts – Nu kanske det är väldigt långt kvar till sommaren och att vi här i Sverige springer runt i stora solhattar, men jag tyckte den var himla fin och kan tänka mig att glida runt i den här hatten någonstans nere vid medelhavet i sommar.

4. Snäckskalskudde via Motte – Jag gillar grejer med det så kallade scallop-mönster. Vet dock inte om något bra ord för det på svenska. Snäckskal typ. Men hur som så gillar jag det och tycker att det här kuddfodralet var väldigt fint. Du behöver inte heller använda symaskin så har du ingen eller är lite rädd för att använda den är det inget problem här.

Fler grejer du kan göra själv
#1 / #2 / #3 /  #4  / #5 / #6  / #7  /  #8  / #9 / #10 / #11 / #12 /#13


TRANSLATION:  Here are four projects that inspire me right now. Happy DIY-weekend!
1. Speckled tableware via Burkatron
2. Folded lampshade with wooden elements via Passionshake
3. Gold scalloped floppy hat via Sarah Hearts
4. Scalloped pillowcase via Motte

5 Comments

 1. Wilda 22 april, 2016 at 14:43

  Så fint med dessa inslag varje vecka! Inspirerande. Jag känner likadant med mina stjärnögonblick och folk verkar inte tröttna på det heller. Går väl aldrig att få för mycket inspiration till DIY:s!

  Reply
  1. Anna María Larsson 24 april, 2016 at 15:18

   Sant! Kul att du gillar dem 🙂

   Reply
 2. Simone 22 april, 2016 at 18:53

  Gillar verkligen tallrikarna! Har velat måla på porslin ett tag 🙂

  Reply
 3. Beata 23 april, 2016 at 08:38

  1an och 2an vill ja göra ju! och nej tröttnar ej, längtar

  Reply
  1. Anna María Larsson 24 april, 2016 at 15:18

   <3 !

   Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *