Fredag = dags för en ny dos inspiration på saker du kan göra själv under helgen. Just nu är jag himla sugen på att gå på eller ordna, nä förresten mest DIYa, en riktig Pinterestvänlig fest. Därför har jag samlat på mig festliga DIYs en kan göra. Eller för den delen inspireras av.

1. Enhörningspiñata via Little Inspiration – Det här med piñatas är nåt jag har haft på hjärnan ett tag. Tycker dom för det första är så himla fina. För det andra tror jag de är roliga att göra och för det tredje kul att komma på massa skojiga former. Den här enhörningspiñatan är ju bara så himla fin!

2. Färgglad girlang via Tell Love and Party – Varje fest förtjänar väl en fet girlang att hänga på väggen? Den här i olika färger, lager och storlekar var bara så himla fin. Bara att plocka fram cirkelskäraren och gå loss på färgglada papper.

3. Konfettipoppers via Sarah Johnson – Konfetti är så himla fint och stämningsfullt. Sen att det är jobbigt att städa är väl en annan femma, men strunt samma. Det är ju dessutom så himla enkelt att fixa själv. Bara att ta en hålslagare och gå lös på papper i de färger du vill. Här var det extra fint att kunna anpassa behållarna till festen. Säkert kanonfint att ha på ett bröllop med specialgjorda papper på utsidan.

4. Fruktig ishink via A Bubbly Life – Jag tycker att iskuber med frukt och blommor i är himla fint och har velat göra sådana men inte kommit mig för. En hel ishink med frukter känns ju liksom ännu bättre! Så maxat. Kan tänka mig att det är riktigt fint till en sommarfest.

Ha en fin helg nu kompisar!

Fler grejer du kan göra själv
#1 / #2 / #3 /  #4  / #5 / #6  / #7  /  #8  / #9 / #10 / #11 / #12 / #13 / #14


TRANSLATION: Here are four projects that inspire me right now. Happy DIY-weekend!
1. Unicron Piñata via Little Inspiration
2. Fiesta Party Garland via Tell Love and Party
3. Confetti Poppers via Sarah Johnson
4. Citrus Ice Buckets via A Bubbly Life

5 Comments

 1. Sandra 29 april, 2016 at 08:25

  Haha och min dröm är att få gå på en riktigt pinterestvänlig fest någon gång 😛

  Reply
 2. Beata 29 april, 2016 at 08:34

  PINJATAN <3<3<3<3<3

  Reply
 3. Pingback: Gör det själv #18 - Anna María

 4. Pingback: Gör det själv #21 - Anna María

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *