1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 /

Ni har väl kollat in Monthly Makers (ni vet den här kreativa utmaningen som jag och 11 avdra bloggare håller i?) tema för april som Ruth presenterade här om dagen? Temat vi har att jobba med är VÅREN. Jag är ju så himla peppad på våren i sig så därför känns det extra bra att få skapa något kopplat till det också.

Personligen när jag hör och tänker på våren tänker jag först och främst på ljuset, pastellfärger, knoppar och blommor. Våren för mig är så himla färgglad. Så på ett sätt är ju tema VÅREN så himla brett. Det beror ju lite på vad just du själv associerar med vår. Kanske kan du få inspiration genom att gå ut i våren. Se vad som har börjat växa ute och hitta nåt du vill skapa av. Eller inspireras av alla färger som sakta men säkert kommer fram. Kanske kan du göra något till dina odlingar, om du har några. Mitt miniväxthus från förra månaden skulle ju ha passat in den här månaden med känner jag.

Jag är inne på blommor av någon anledning, men vet inte säkert vad jag ska göra än. Det är i alla fall dem jag inspireras av just nu. Ruth inne på HungryHeart har också satt ihop ett megapeppigt vårigt inspirationsinlägg med alla beskrivningar över hur allt funkar. In och kolla och hoppas att du vill vara med och skapa med oss!

Hur går era tankar, har ni funderat nåt?

✂ ✎ ✂ ✎ ✂

Vi som driver Monthly Makers är Alicia, Annica, Beata, Beatrice, Elsa, Jessica, Mikaela, Ruth, Sandra, StinaWilda och jag.

Du hittar oss på facebook, instagram, pinterest och på monthlymakers.com

✂ ✎ ✂ ✎ ✂

 

TRANSLATION: Monthly Makers is a creative challenge where we want you to create with us. Each month has a theme and based on the theme we all create awesome stuff. This months theme is SPRING. 

14 Comments

 1. Sandra 13 april, 2016 at 08:00

  Sorry att jag kommer som första person att kommentera och skriver såhär men mina tankar för den här månaden = noll. Har verkligen inte den blekaste aning om vad jag kan eller vill skapa för något. Aaargh, så frustrerane! Men ok, ur frustration kommer idéer så nu kör vi!

  Reply
  1. Anna María Larsson 13 april, 2016 at 08:52

   Haha! Det bästa är att du har gott om tid att komma på något 😉 Ibland kan jag tycka det är bra att bara tvinga sig att göra något. Hoppas inspirationen kommer till dig.

   Reply
  1. Anna María Larsson 16 april, 2016 at 15:32

   Tack! Ja, det finns ju massor en kan göra. hoppas du kommer på nåt!

   Reply
 2. Borgmästaren 13 april, 2016 at 16:11

  Precis tvärtom här. Tog 15 minuter så kom jag på det. Så kul, särskilt som jag haft lite svårare att komma på vad jag ska göra de sista gångerna. har redan börjat borra och skruva. ..,

  Reply
  1. Anna María Larsson 16 april, 2016 at 15:31

   Åh vad spännande! Ska bli kul att se vad du hittar på!

   Reply
 3. Stina - Stinas tillvaro 13 april, 2016 at 19:23

  Har lite svårt att komma igång (som vanligt!) och väntar på det där uppvaknandet som brukar infinna sig…

  Reply
 4. Beata 14 april, 2016 at 06:33

  haha vad ska jag göra!! panik!

  Reply
  1. Anna María Larsson 16 april, 2016 at 15:30

   Haha! Du kommer komma på nåt! :*

   Reply
 5. Fia D 14 april, 2016 at 08:19

  Åå jag är så pepp på månadens tema, finns hur mycket kul som helst att göra!!

  Reply
  1. Anna María Larsson 16 april, 2016 at 15:30

   Ja vad kul att du också är det! Ser fram emot att se vad du gör 🙂

   Reply
 6. Wilda 15 april, 2016 at 08:18

  Jag är överfylld av inspiration denna månad, men så brukar jag ju vara det på våren så detta kan ju bli vad som helst. Gillar verkligen det där broderiet och texten i synnerhet. Så otroligt vackert. Och den där lampskärmen är ju något alldeles extra. Ser fram emot att få en inspirationsboost utan dess like i slutet av månaden.

  Reply
  1. Anna María Larsson 16 april, 2016 at 15:27

   Men samma här! Tror det kommer bli en himla inspirationsdos i slutet på månaden.

   Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *