Londonfredag – ett besök på Borough Market

London – Borough Market

Jag försöker glömma bort all jobbstress för en stund och drömmer mig tillbaka till London och vårt besök på Borough Market. Det var soligt och vår i luften den här fredagen i London i slutet av mars.

London – Borough Market

Pga tidsoptimism hann jag aldrig få på mig mina stekta ägg strumpor hemma så det var deg första jag gjorde när vi väl var på plats. Matmarknad = obligatoriskt med matstrumpor tänker jag. (Dom kommer från Monki om någon undrar.)

London – Borough Market

Borough Market är en matmarknad i London som har funnits i över 1000 (!!!) år. Herrejösses, så himla länge. Det såg och var säkert rätt annorlunda då från nu. Förmodligen mindre hipsters som går runt med en öl i handen och njuter av livet och mer folk som var där för att göra matbussiness. Men så himla häftigt. Trots att vi ätit en stadig frukost strax innan kunde vi ändå inte motstå att köpa lite oliver att snacksa på direkt när vi kom.

London – Borough Market

Allt var dränkt i oljor, örter och vitlök. Så gott!

London – Borough Market

London – Borough Market

London – Borough Market

Vi gick runt, tittade på alla fantastiska råvaror. Smakade där det fanns smakprov och köpte allt som såg gott ut. Tänk att ha lite närmare till en sån här typ av matmarknad. Jag skulle ju vilja köpa all min mat såhär.

London – Borough Market

London – Borough Market

London – Borough Market

London – Borough Market

Allt var så himla färgglatt och inbjudande.

London – Borough Market

För att inte tala om lokalen som marknaden ligger i. Högt i tak. Glasfönster och fina utsmyckningar på allt det gröna. Så fint!

London – Borough Market

London – Borough Market

Som avslutning stannade vi till vid en liten vinbar och provade på lokala viner. When in London liksom.

London – Borough Market

Så tackade vi för oss för den här gången och promenerade vidare mot Shoreditch. Men mer om det en annan gång.

Mer från London:
Min födelsedag och en promenad längs Portobello Road
London, torsdag – En dag i ätandets tecken

 

TRANSLATION: When we were in London we stoped by Borough Market. Such a nice place. 

9 Comments

 1. SOFIAMILK 14 april, 2016 at 19:12

  Du är verkligen magisk i den där hårfärgen. Så jäkla ballt!!

  Reply
  1. Anna María Larsson 16 april, 2016 at 15:28

   Men tack snälla! <3

   Reply
 2. Jenny 14 april, 2016 at 19:20

  Men HUR fantastiskt ser inte detta ut?! Hade kunnat strosa runt där i dagar. Möjligtvis veckor.

  Reply
  1. Anna María Larsson 16 april, 2016 at 15:28

   Ja, visst gör det. Är typ mer fantastiskt än det ser ut 😉

   Reply
 3. ISA 14 april, 2016 at 23:33

  himmel vilket paradis! <3
  as we speak har jag hamburgare-strumpor på mig, vi skulle matcha fint du o jag 🙂

  Reply
  1. Anna María Larsson 16 april, 2016 at 15:28

   Men visst! Haha, roliga strumpor FTW!

   Reply
 4. Pingback: Fredag i London - Anna María

 5. Wilda 21 april, 2016 at 17:59

  Ojoj! Och vilka fantastiska färger du har fått till i dessa bilder! Jag blir så glad av detta inlägg! Vill åka till London bums.

  Reply
 6. Alicia 25 april, 2016 at 10:21

  ÅH vad kul!! Jag har inte ens hunnit rensa bland mina Londonbilder än men det känns som att jag förlänger hela semestern lite genom att få spana in vad ni gjorde (jag var ju där precis efter dig) :):):) Vi gick också på en massa marknader, dock inte denna! Ser så vansinnigt gott ut alltihop så det faktum att jag tappat smaken (pga förkylning) känns ännu deppigare än tidigare. Nåvälllll. En får vara tacksam förkylningen lite mysig läsa-ikapp-din-blogg-måndag så livet är ju inte helt sugigt!

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *