Måndag och en veckoplanering

monday

monday2

God morgon på er! Hoppas helgen har varit bra. Det har min varit i alla fall med brunch, spel med vänner, lite pyssel i form av påbörjan till ett Monthly Makers-bidrag på tema VÅREN, städning, tvätt, lite jobb, datorhaveri (som ju såklart inte var så himla trevligt) och Mästarnas Mästare.

Jag har en ganska välfylld vecka med lite mer grejer än bara vanligt kontorsjobb som inte är så himla kul att skriva om, så jag har gjort ett sånt där klassiskt veckoschema.

måndag → Idag ska projektet jag jobbat stenhårt på de senaste två veckorna äntligen presenteras. Vi har gjort en prototyp för en kund och det är den vi ska visa upp hur den fungerar. Förhoppningsvis imponerar vi stort på dem och de vill ge oss nya pengar för att ta fram tjänsten på riktigt. Håll tummarna! Efter presentationen har vi måndagsmöte och genomgång av vad vi ska hitta på i veckan. Ser fram emot en lite mer normal jobbvecka den här veckan.

tisdag → Då är jag ledig från mitt vanliga jobb på Äventyret för att åka ner till Malmö och vara med på en innovationsworkshop åt ett DIY och pysselföretag. Jag är väldigt peppad på det, sist jag åkte ner var det en dag fylld med pepp och inspiration. Det tror jag det kommer bli även den här gången. Jag tror att jag har typ en timme på mig som jag kan spana in Malmö på innan mitt flyg går. Är verkligen sugen på att få se något av den staden. Av någon anledning lockar Malmö som stad väldigt mycket, men jag har ju aldrig varit där på riktigt.

onsdag → Vanlig dag på jobbet igen, skönt. Och på kvällen är vi ett gäng på jobbet som ska ses och ha en gemensam pysselkväll. Vet inte alls vad jag ska ha med mig för något att göra, men tänker att det kommer jag på. Kanske perfekt tillfälle att fortsätta sticka på min tröja som legat i dvala en stund.

torsdag → Är också en vanlig jobbdag, men framåt eftermiddagen ska jag till Björn Axén och fixa håret. Dels ska jag få en jämn färg. Hurra! Den lila färgen jag har haft ett tag nu har blivit skapligt grå ute i topparna medan botten fortfarande är lila så det ska bli väldigt skönt med något mer jämnfärgat. Och så ska topparna kapas lite. Och efter att jag är fin i håret ska Philip och jag hem till KG med familj för att hälsa på deras nya familjemedlem som är två veckor gammal.

fredag → Jobb på kontoret på dagen och kvällen är ännu oplanerad. Känns så bra att inte ha något uppbokat än.

lördag → Min barndomskompis Malin och hennes kille Fredrik kommer till Stockholm så dom tänkte jag hänga med samt gå ut och äta på nåt gott ställe på kvällen. Har ej bokat var än, men känner att det ju börjar bli hög tid att göra just det.

söndag → Kanske hitta på något med Malin och Fredrik även på morgonen/förmiddagen. Och sen behöver jag packa en liten väska för framåt kvällen ska jag iväg på jobb med Björn Axén. Jag ska vara modell på Frisörbåten som är en mötes- och inspirationsmässa för frisörer under en 24h kryssning.

Det är min vecka det. Full rulle!

Vad ska ni göra i veckan?

TRANSLATION: My week. A lot of things to do. But fun things. For full translation tap the translate button in the right menu. 

3 Comments

 1. Ljuva Julia 18 april, 2016 at 07:35

  Min vecka: Jobb mån-fre. Vara med mamma och pappa en dag och gå på AW en dag. Helgen: Storstäda och gå på något nördigt spelevent på hamnmagasinet 😀

  Reply
 2. Mikaela 18 april, 2016 at 08:11

  Vilken kul vecka det låter som du har framför dig! Jag ska på keramiken imorgon, fika med en kompis på onsdag och så trädgårdsmässan någon dag i helgen. Resten är vanligt plugg och oplanerad fritid 🙂

  Reply
 3. ISA 19 april, 2016 at 20:08

  åh pysselkväll låter som en lill-lördagsaktivitet heeelt i min smak! haha. Min vecka är mest: plugg. Och fika. Inte så spännande va? 😉

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *