Jag njuter just nu av långhelg och är nere i Påarp utanför Halmstad hos Philips föräldrar. Idag ska vi fälla träd och njuta av den plötsliga sommarvärmen. Sådana här långhelger tycker jag det är perfekt att ägna åt projekt som du kan göra själv.

Det behöver inte vara något komplicerat egentligen, men jag kan känna någon slags inre tillfredsställelse bara jag gör nåt. Det är säkert min rastlösa person som talar, men jag mår så mycket bättre när jag får saker uträttade. Men självklart kan en ju passa på att vila emellanåt och det är nåt jag måste göra nu, för pollengudarna har mig i sitt välde. Varenda år blir jag trött och orkeslös pga att naturen vaknar till liv. Nåja, jag lever med det för det är ändå vackert när naturen spricker ut i blom.

Här jag jag samlat ihop fyra projekt som inspirerar mig just nu.

1. Filthängare via Craft Berry Bush – Tänk er en stor veranda ute, så blir det lite kyligt frsmåt kvällen och filtarna måste plockas fram. Då hade ju den här filthängaren varit perfekt! Kan i och för sig tänka mig att massa andra saker kan hängas upp här. Fin och praktisk.

2. Lampa med trädetaljer via Passion Shake – Den här lampan föll jag pladask för. Enkel och rackarns fin. Jag tänker mig att en skulle kunna maxa med ännu fler träringar för mer effekt.

3. Böjd rörvas via the Merrythought – Små nätta vaser för enstaka blommor är både populärt och fint. Det här var en kul variant tycker jag. Påminner lite om en hästsko och det ska ju ge tur. Tänker att den här vasen nog också gör det.

4. Stilrena smycken av stenar och pärlor via Honey oh My! – Jag är så svag för enkla tunna och stilrena smycken. Jag tycker det är så fint, dock använder jag inte så mycket smycken själv, men har börjat försöka göra det mer då det verkligen kan lyfta en hel klädsel. Gillade både det tunna guldiga med pärlorna och det med stenarna.

Vilket projekt gillade ni bäst?

Fler grejer du kan göra själv
#1 / #2 / #3 /  #4  / #5 / #6  / #7  /  #8  / #9 / #10 / #11 / #12 / #13 / #14 / #15


TRANSLATION: Here are four projects that inspire me right now. Happy DIY-weekend!
1. Blanket Stand via Craft Berry Bush
2. Pendant lamp via Passion Shake
3. Brass bud vase via the Merrythought
4. Stones and beads necklaces via Honey oh My!

 

10 Comments

 1. Sandra 6 maj, 2016 at 08:09

  Jag har pinnat den ”riktiga” rörvasen (alltså en färdig produkt) till min DIY-board eftersom den var så himla snygg så jag blev så glad av att se hur de löst hela konstruktionen och gjort en egen på the Merrythought. Så snyggt! Och att du hållt på med det här konceptet i 16 veckor nu alltså, tiden går så fort!

  Reply
 2. Agata 6 maj, 2016 at 10:05

  Aww how lovely to see my lamp in your beautiful round up! Thanks a lot for including it 🙂 Have a nice weekend x

  Reply
 3. Vesna 6 maj, 2016 at 21:55

  Smycken ser så fint ut! Och tack för så många inspirationer! 🙂

  Reply
 4. Wilda 7 maj, 2016 at 13:09

  Så mycket inspiration! Tycker så mycket om lampan <3

  Reply
 5. Jess 7 maj, 2016 at 17:19

  Så mycket fint, gillar särskilt rörvasen. Tycker det påminner lite om hjorthorn, typ i hur det gröna delar sig eller något sånt. Fint oavsett!

  Reply
 6. Pingback: Gör det själv #19 - Anna María

 7. Pingback: Gör det själv #22 - Anna María

 8. Pingback: Gör det själv #23 - Anna María

 9. Pingback: Gör det själv #24 - Anna María

 10. Pingback: Gör det själv #25 - Anna María

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *