Fredag igen! Jag tycker att den här veckan gick i en rasande fart. Har haft första presentationer av två olika sajter jag jobbar med och fullt upp med grejer på kvällarna efter jobbet. Så veckan har gått i ett. Tid, ge mig tid. Det ska i alla fall bli skönt med helg, no news där.

I helgen ska jag på 30-års fest. Sen har jag INGET annat planerat. Känns nästan som att jag har missat nåt, men hoppas inte. Jag kommer nog lyckas fylla ut tiden med saker att göra ändå.

I vanlig ordning har jag samlat ihop fyra projekt jag inspireras av som du kan göra själv. Håll tillgodo.

1. Ryggsäck av en av gammal kavaj via Delia Creates – Att göra en egen ryggsäck känns ju så kul. Att den dessutom är gjord av en gammal loppisfyndad kavaj. Genialt.

2. Stenfat för krimskrams via Homey oh my! – Den här sprayfärgen som ser ut som sten blev jag lite nyfiken på. Har sett den i butik, men inte sett hur själva resultatet ser ut. Och såhär på bild ser det ju rätt fint ut. Vore kul att prova förstena (höhö) något själv.

3. Hängande skrivbordsförvaring via Passion Shake – Smart och fint med hängande förvaring ju. Om en har ont om plats är väggarna ett bra alternativ att ha saker på. Vi har gjort en hängande lösning på kontoret för all inkommande post och det känns som om jag skulle vilja fästa ännu mer grejer på väggen.

4. Bordslampa av kopparrör via Handfie – Lampor av kopparrör går att göra och variera i massor. Jag tyckte att den här var himla trevlig. Är orimligt peppad på att köpa (eller kanske mest bara ha) en rörkapare. Ser så kul ut att göra tycker jag.

Fler grejer du kan göra själv
#1 / #2 / #3 /  #4  / #5 / #6  / #7  /  #8  / #9 / #10 / #11 / #12 / #13 / #14 / #15 / #16 / #17


TRANSLATION: Here are four projects that inspire me right now. Happy DIY-weekend!
1. Recycled roll top pack via Delia Creates
2. Stone trinket dishes via Homey oh my!
3. Hanging desk organizers via Passion Shake
4. Pipe copper lamp via Handfie

 

5 Comments

 1. Mikaela 20 maj, 2016 at 07:58

  Åh tycker också rörlampan är så fin, har funderat på att göra saker i kopparrör massor av gånger men det är så dyrt!! Bara rören alltså och sen en rörkapare på det också :/ Men det är ju så snyggt! Ryggsäcken var riktigt fin också!

  Reply
  1. Anna María Larsson 20 maj, 2016 at 21:40

   Himla synd att det är dyrt, får leta efter utrivna gamla rör från badrum som ska renoveras typ… Hur lätt det nu är att få tag på.

   Reply
 2. Sandra 20 maj, 2016 at 08:45

  Ryggan <333 Så snygg! Och heja, vad härligt att du inte har något annat planera i helgen. Det förtjänar du verkligen!

  Reply
  1. Anna María Larsson 20 maj, 2016 at 21:36

   Visst är den! Tänkte lite på dig när jag såg den 🙂 Men ja, så himla härligt med oplanerad helg.

   Reply
 3. Pingback: Gör det själv #27 - Anna María

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *