Här hos mig i Stockholm är det regnigt och grått. Det är dock = mer troligt att en får lust att stanna inne och skapa nåt. Hehehe. Som vanligt rasar veckorna på i snabb takt och jag räknar ner till semestern. Det är inte ens en månad kvar tills jag är i Italien, bor i hus, badar, dricker lokalt vin och lagar god mat med fina vänner. Den här helgen ska jag som jag berättade om tidigare gå på bloggkonferens (BBCON). Och på söndag ska jag gå på fotboll. Det blir kul.

Just nu är jag inne i en period med massa idéer på projekt jag vill göra. Men tiden räcker inte till. Men jag ät glad att idéerna kommer för då kan jag spara dem till senare.

Vi tar och kikar på vad jag inspireras av just nu.

1) Glasspinne-pussel via Frogs and Fairies – Så himla smart litet pussel. Kul grej att göra och faktiskt rätt klurigt tycker jag nog. Dessutom himla fint. Perfekt present till lite äldre barn. Och går ju kanon att återbruka från sommarens alla glassar.

2) Paketinslagning med pärlor via Tell Love and Party – Fint, lekfullt och nästan en känsla av att det är tecknat. Jag skulle vilja nörda ner mig ännu mer i paketinslagning och gå en kurs typ. Det vore kul!

3) Rumsspray via Homey oh my! – Jag vet inte vad det är, men efter att ha sett flertalet DIYade rumsspray har jag blivit otroligt sugen på att göra en egen doft. Men här känner jag att gränsen verkligen är hårfin för att inte lukten ska ta över. Men det vore kul att testa göra ett eget, verkar ju himla enkelt.

4) Shiborikudde via The Crafted Life – Shibori och batikmönster har verkligen fått en uppsving igen. Stina gjorde en batikvariant till Monthly Makers som ni absolut måste kika på. Jag har tidigare färgat shorts och tycker det är himla kul!

Fler grejer du kan göra själv
#10 / #11 / #12 / #13 / #14 / #15 / #16 / #17 / #18


TRANSLATION: Here are four projects that inspire me right now. Happy DIY-weekend
1) Popsicle stick puzzle via Frogs and Fairies
2) Beaded gift wrap via Tell Love and Party
3) Room Sprays with printable label via Homey oh my!
4) Shibori pillow via the Crafted Life

5 Comments

 1. christin 27 maj, 2016 at 10:28

  Alltså glasspinne-pysslet!!! Så jäkla.. fint!! Vill genast göra ett till Algot (mig själv).

  Reply
  1. Anna María Larsson 29 maj, 2016 at 19:47

   Men visst är det! Jag vill också göra ett bara för att det är så fint!

   Reply
 2. Beata 29 maj, 2016 at 12:40

  blir så inspirerad! färgerna! <3

  Reply
 3. Wilda 2 juni, 2016 at 12:27

  Åh att göra som egen doft är så inspirerande! Vill göra direkt!

  Reply
 4. Pingback: Gör det själv #21 - Anna María

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *